Turul Magazinelor #421: Pregătiri pentru Cupa Mondială FIFA 18 - televizor uriaş Ultra HD, minge Adidas World Cup şi Chromecast Ultra

1.064 ori
<b>Turul Magazinelor #421: Pregătiri pentru Cupa Mondială FIFA 18 - televizor uriaş Ultra HD, minge Adidas World Cup şi Chromecast Ultra</b>Nu ne-a mai rămas foarte mult timp până la startul Cupei Mondiale de Fotbal ediția 2018, astfel că este cam cazul să ne punem la punct cu produsele necesare pentru ca experiența din timpul meciurilor să fie una ideală. Vă propunem cu această

A mai rămas cam o lună până începe Campionatul Mondial de fotbal FIFA 2018 şi e cazul să ne pregătim pentru marele eveniment, astfel că avem pentru voi un aparat de făcut popcorn, un televizor cu diagonală foarte generoasă la preţ excelent, o minge originală de fotbal Adidas FIFA 18 şi alte obiecte şi produse numai bune de folosit pe timpul meciurilor. Le găsiţi mai jos.

1. Televizor LED Toshiba 55U6663DG, 4K, 139 cm

Toshiba 55U6663DG

În căutarea acestui televizor am avut un scop clar: cel mai mare televizor cu preţ sub 2000 de lei şi să aibă şi rezoluţie 4K. Am găsit un model Toshiba de 139 cm la evoMAG.ro, la sub 2000 de lei şi cu funcţii Smart TV. Impresionează muchiile sale înguste şi avem la dispoziţie şi un portal de aplicaţii Toshiba, inclusiv Netflix, Twitter, Facebook, YouTube şi multe altele. Vine cu 3 porturi USB şi 4 porturi HDMI.

2. Minge fotbal Adidas Telstar World Cup 2018

Adidas Telstar World Cup 2018

Ştiu că veţi găsi şi nişte mingi de fotbal FIFA 18 la 100 sau 200 de lei, dar cea oficială şi originala este aceasta de aici. Costa pe măsură, 545 lei la eMAG.ro, dar calitatea e indubitabilă. Sper să nu apară problemele din 2010, când mingea Jabulani era foarte greu de parat pentru portari şi se luau multe goluri. Sau poate ar trebui sa sper invers, pentru spectaculozitate…

3. Aparat de făcut popcorn

Aparat de făcut popcorn

La Cel.ro am găsit la doar 79 de lei un aparat de făcut popcorn, care în doar 2 minute prepară popcorn crocant şi proaspăt. E un plus faptul că funcţionează pe bază de aer cald, fara ulei, deci mai sănătos. Are un capac transparent, cu dozare gradată integrată şi sistem anti alunecare.

4. Chromecast Ultra

Chromecast Ultra

Dacă tot avem un TV 4K mai sus avem şi un gadget de streaming 4K, Google Chromecast Ultra. Costă 378 lei la Quickmobile.ro şi se conectează la mufa HDMI a televizorului. Permite streaming de pe YouTube, Netflix şi chiar jocuri şi aplicaţii de pe telefon spre televizor fără probleme. Se conectează la Internet şi prin cablu nu doar prin WiFi, pentru un bonus de viteză la streaming high end. Alimentarea se face prin microUSB.

5. Halbă FIFA WORLD CUP

FIFA WORLD CUP

Şi pentru că nu se poate meci cu popcorn şi fără bere, am găsit şi o halbă de bere în forma trofeului Cupei Mondiale. Costă 17.44 dolari la GearBest.com şi e fabricată din sticlă prelucrată manual cu mare atenţie. Cântăreşte 600 de grame.

6. Mascotă FIFA 2018 din pluș

Mascotă FIFA 2018

Aceasta este mascota oficială a Cupei Mondiale din 2018, cea găzduită de ruşi. Pare să fie un urs, dar la fel de bine ar putea fi un lup. E o jucărie haioasă şi un memento pentru cei mari şi cei mici. Costă 8.64 dolari la Cafago.com. Maimuţoiul de pluş poartă steagul Rusiei pe tricou.

Bonus: FIFA 18 pe eMAG.ro la doar 217 lei. Va primi la final de lună şi un mod special World Cup.

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×