Nokia X (2018) este certificat de TENAA care confirmă prezența unui chipset Snapdragon 636

1.229 ori
<b>Nokia X (2018) este certificat de TENAA care confirmă prezența unui chipset Snapdragon 636</b>Cu mai puțin de o săptămână rămasă până la debut, Nokia X (2018) își dezvăluie lista completă de specificații prin intermediul certificării TENAA. Vedem astfel noi imagini cu handset-ul și descoperim ce sistem de operare rulează acesta din

Ziua de 16 mai va marca atât debutul lui OnePlus 6, cât și a modelului mid-range Nokia X (2018) - terminal care a tot avut parte de scăpări, inclusiv de materiale foto direct din cadrul unui eveniment ad-hoc organizat de către HMD Global în China. Astăzi dispozitivul primește și certificarea TENAA care pe de o parte confirmă design-ul pe care l-am tot văzut și care pe de altă parte confirmă zvonurile legat de pachetul hardware.

Nokia X 2018

Ce aflăm din listare este că terminalul vine echipat cu un procesor octa-core de 1.8 GHz (posibil Snapdragon 636) și că va fi disponibil în variante cu 32 sau 64 GB de stocare flash. Variantele se mai diferențiază și în funcție de memoria RAM, astfel că vom putea alege fie modelul cu 3 GB RAM, fie pe cel cu 4 GB sau în ultimul caz pentru cel cu 6 GB RAM. 

Ecranul este o unitate de 5.8 inch cu rezoluție FHD+ și aspect 19:9, iar printre alte dotări de pe listă mai avem bateria de 3000 mAh, camera frontală de 16 megapixeli și camera duală de 16 megapixeli în spate. Telefonul va sosi la un preț de aproximativ 200 euro pe piața din China.

Ca un fapt divers, cum HMD Global tot este pusă pe renașterea vechilor hituri Nokia, mi-ar plăcea să văd un succesor demn de numele Xpress Music!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×