Reduceri și Campanii Online #14: Azi evoMAG, IT Galaxy, eMAG, Libris [...]

1.041 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #14: Azi evoMAG, IT Galaxy, eMAG, Libris [...]</b>Retailerii continuă să vină cu noi și noi oferte promoționale în această perioadă și pentru a vă ajuta în sortarea acestora vă prezentăm articole din seria Reduceri și Campanii Online. Am ajuns la ediția cu numărul 14 în care sunt listate destul

În mediul online avem parte astăzi de noi oferte promoționale din partea retailerilor, dar și campanii aflate pe ultima sută de metri. Vă ajutăm prin lista de mai jos să aflați ce discount-uri sunt propuse de către comercianți și totodată avem și un produs al zilei care se remarcă prin prețul foarte bun în raport cu dotările/funcționalitatea oferită. Să vedem deci cum se prezintă situația de azi, 10 mai:

Produsul Erou al zilei:

Astăzi avem un produs ideal pentru gameri și anume un monitor tare atractiv vândut de către PC Garage la suma de doar 429 lei, ceea ce sună foarte bine raportat la funcțiile oferite. Monitorul este unul LED AOC E2275SWJ cu diagonală de 21.5 inch, panou TN, rezoluție Full HD și timp de răspuns de 1 ms ceea ce este important pentru gaming. Pe deasupra dacă achiziționați și un troler din oferta retailerului veți primi cadou un voucher G2A de 10 euro!

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×