Yahoo Messenger va fi casat definitiv pe 17 iulie, după 20 de ani de activitate

2.790 ori
<b>Yahoo Messenger va fi casat definitiv pe 17 iulie, după 20 de ani de activitate</b>După 20 ani de activitate celebrul serviciu Yahoo Messenger va fi casat definitiv după cum suntem informați pe cale oficială chiar astăzi. Vorbim despre o platformă de socializare care s-a aflat în topul preferințelor utilizatorilor din întreaga lume

În ziua de azi Whatsapp şi Facebook Messenger au reuşit performanţa neaşteptată de a ucide apelarea telefonică şi SMS-urile. Parcă nici nu ne mai amintim că există cândva un Yahoo Messenger, care avea popularitatea lui Facebook Messenger la un moment dat. Ei bine, acum aflăm că de pe 17 iulie Yahoo Messenger va fi retras definitiv.

Nu e o mutare singulară, AOL Messenger fiind la rândul său casat pe 15 decembrie anul trecut. Nu mă întrebaţi cum rămâne cu MSN Messenger sau cum s-a mai chemat după, pentru că nu mai ştie nimeni. Cât despre Yahoo Mess, cine vrea îşi poate descărca istoricul de chaturi timp de 6 luni accesând această adresă. Vă reamintesc că Verizon a cumpărat Yahoo şi compania rezultată e acum cunoscută drept Oath.

Trece printr-o mare tranziţie şi se pare că nu pregăteşte vreun înlocuitor pentru Mess. Era o vreme când expresii ca "mass pe mess", „buzz”, „esti pe invisible?”, sau chiar simplul "mess" erau recunoscute instant ca asociate lui Yahoo Messenger. Aveai emoticoanele acele complexe, ca scheletul care zicea "Gimme Some Skin", bezelele pe ecran sau genialul wallpaper cu frunze de toamnă. Numai eu ştiu câte ore am pierdut jucând şahul sau biliardul integrat în Yahoo Mess cu prietenii.

Yahoo Messenger se lansa pe 9 martie 1998, sub numele de Yahoo Pager şi se rebranduia pe 21 iunie 1999. Teoretic există un înlocuitor realizat de Oath şi numit Yahoo Squirrel, care este o aplicaţie de mesagerie în grup, aflată în beta acum. Vă invit în comentarii să ne spuneţi ce amintiri aveţi legat de Yahoo Messenger. Pe mine mă leagă în special amintirile din liceu de mess, cu grupuri de contacte din clasa, ID-uri trăznite, statusuri ca "DND Depressed", drame şi telenovele întregi de adolescenţi trăite pe Mess.

Va mai amintiţi când îi cereaţi ID-ul de Mess unei fete?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×