Turul Magazinelor #436: Placă video GTX 1080 la cel mai bun preţ, combină frigorifică Arctic la doar 1100 lei şi accesoriu de urinat pentru camping

1.552 ori
<b>Turul Magazinelor #436: Placă video GTX 1080 la cel mai bun preţ, combină frigorifică Arctic la doar 1100 lei şi accesoriu de urinat pentru camping</b>În turul magazinelor de astăzi ne ocupăm și de zona de gaming, astfel că vă propunem spre achiziție o placă video GTX 1080, dispozitiv care se remarcă prin cel mai bun preț de pe piață. Avem desigur și alte sugestii pe lista noastră precum

În Turul Magazinelor de azi aş zice că ne pregătim pentru drumuri şi excursii, dacă nu am avea şi o super placă grafică şi o combină frigorifică pe listă. Am găsit o combină Arctic la un preţ excelent, dar şi o bicicletă electrică Pegas, e drept cam scumpă, dar vă ajută voucherul pentru bicle de la Primărie. Avem şi un accesoriu anti ţânţari, şerpi şi lighioane, plus un inedit aparat pentru urinat în camping sau la drumuri lungi cu maşina.

1. Combină frigorifică ARCTIC AK54305MT+

ARCTIC AK54305MT+

M-am uitat la mulţi retaileri azi şi mai toţi aveau combine frigorifice pe la 2000 de lei. Astfel, oferta Altex cu un model Arctic la sub 1150 lei sună foarte bine. Are capacitate de 291 litri, înălțime de 181 cm şi face parte din clasa A+. Are o zonă Fast Freeze care oferă opţiunea de congelare rapidă, utilă pentru zmeură, mure, îngheţată şi alte alimente perisabile rapid. Există şi un compartiment dedicat fructelor şi legumelor, plus termostat ajustabil. Raftul de pe uşă este ideal pentru sticle, chiar şi cele de mari dimensiuni.

2. Bicicletă electrică Pegas Camping Dinamic

Pegas Camping Dinamic

Cine vrea un produs autohton, o bicicletă electrică Pegas, poate achiziţiona de la eMAG.ro acest model, care vine cu 7 viteze şi autonomie de 40 km. Ar putea să vă sperie preţul de 4299 lei, dar măcar mai scădeţi din el cu voucherul de la Primărie (vreo 500 lei). Foloseşte un acumulator cu 40 de celule LG şi atinge viteza maximă de 25 km/h.

3. Cockpit Playseat Revolution

Cockpit Playseat Revolution

Pasionaţii de jocuri de curse care vor să îşi monteze un rig special acasă, pentru viitoare titluri NFS, Forza, The Crew sau altele de gen îşi pot cumpăra acest scaun cu cadru special pentru volan şi pedale de la evoMAG.ro costă 1467 lei ce asigură confort şi stabilitate. E compatibil cu toate generaţiile de PlayStation şi Xbox, dar şi cu Wii, Mac şi PC. Are scaunul învelit în piele neagră de calitate înaltă şi este realizat în colaborare cu piloţi profesionsti. Asamblarea şi depozitarea se fac foarte uşor.

4. Placă video Gigabyte GeForce GTX 1080 G1

Gigabyte GeForce GTX 1080 G1

Poate cea mai puternică placă video de pe piaţă, GTX 1080 ajunge să coste doar 2899 lei în această versiune vândută de Cel.ro. În general 1080-urile sar şi de 4000 de lei. Avem de-a face aici cu versiunea G1, care vine cu 8 GB memorie, tehnologie 256 bit şi sistemul de răcire revoluţionar al celor de la Gigabyte. Are 3 porturi DisplayPort, 1 HDMI şi un DVI-D. Cred că e bună şi pentru mining şi editare video.

5. Aparat cu ultrasunete pentru alungat animale

Aparat cu ultrasunete pentru alungat animale

Acesta pare a fi un pitic de grădină clasic, unul cu încărcare solară. Diferenţa e că nu se aprinde noaptea doar pe bază de LED, ci şi alungă animalele nedorite. Are ultrasunete speciale, care alungă şerpii, rozătoarele, cârtiţele, reptile de tot soiul, ba chiar şi pisici, câini şi insecte. Costă 11.96 euro la TomTop.com. Chilipir, dar recomand 4-5 pentru efect maxim.

6. Acesoriu pentru urinat

Acesoriu pentru urinat

La doar 2.49 dolari am găsit un accesoriu ciudat şi greu de descris. Am văzut aşa ceva într-un film american ca accesoriu pentru femeile care doreau să urineze la pișoar ca bărbaţii. Aici este vândut ca o modalitate de a urina în maşină la drum lung, când nu sunt toalete pe marginea drumului. Gearbest.com vinde accesoriul şi din schiţele de pe site e util şi când eşti blocat în trafic, pentru cei bătrâni şi bolnavi sau drumeți aflaţi în pădure noaptea în cort şi având frică de urs.

Nu ştiu în ce măsură poate şi depozita urina şi pare mai degrabă o... pâlnie/ploscă dacă e să zicem aşa.

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×