Turul Magazinelor #442: Televizor LED pentru toată lumea, hamac şi laptop la sub 1000 de lei împreună + cort pentru câini mici

1.016 ori
<b>Turul Magazinelor #442: Televizor LED pentru toată lumea, hamac şi laptop la sub 1000 de lei împreună + cort pentru câini mici</b>Printre cele mai populare electronice în această vară se numără și televizoarele, asta pentru că în momentul de față are loc Cupa Mondială de Fotbal din Rusia, competiție sportivă ce atrage publicul în fața micului ecran pentru a-și susține

În Turul Magazinelor de azi am încercat să ne ocupăm de ofertele de buget. V-am găsit poate cel mai ieftin laptop cu Windows 10, poate cel mai ieftin televizor HD LED de pe piaţă, plus câte ceva de relaxare pentru voi şi pentru patrupedul vostru. Avem un cort pentru animalul de companie şi hamac pentru voi. Toate acestea mai jos.

1. Laptop Lenovo IdeaPad 120S

Lenovo IdeaPad 120S

În căutarea celui mai ieftin laptop cu Windows 10 Home la bord am găsit acest model Lenovo la evoMAG.ro. Costă sub 800 lei şi vine cu un bonus, sub forma unui antivirus Bitdefender Plus 2018 pe un an. Are procesor Intel Celeron Apollo Lake, 2 GB RAM şi 32 GB stocare, plus ecran de 11.6 inch cu rezoluţie HD. Dă senzaţia mai mult de tableta cu tastatură ataşată decât de laptop pursânge. E generos cu porturile: 2x USB 3.0 şi un USB Type-C.

2. Hamac Kring Bruxelles

Kring Bruxelles

Pentru că e vară şi e căldură mare, poţi alege să îţi pui hamacul în grădină şi să vezi meciurile de la Mondial pe proiector. Un hamac bunicel costă 199 lei la eMAG.ro şi măsoară 300 x 90 x 100 cm. Kring este un producător a numeroase tipuri de mobilier de exterior, dar şi de interior, realizând produse solide şi accesibile. Acesta suportă greutate de până la 150 de kilograme şi este realizat din poliester şi aluminiu.

3. PC Diaxxa Smart Gamer Red 

Diaxxa Smart Gamer Red

Avem şi un PC pentru gameri în acest top, pentru că nu uităm niciodată de gameri. E un model Diaxxa vândut de Cel.ro la suma de 2649 lei. Vine cu 1 TB stocare, 8 GB RAM şi placă grafică GTX 1050 Ti cu 4 GB memorie. Cel.ro pune la bătaie şi o ofertă specială şi anume un mouse de gaming A4 Tech Bloody V7, care separat ar costa 79 de lei, dar aşa e cadou, gratuit. Puteţi să îi puneţi până la 32 GB RAM PC-ului, care vine şi cu 6 porturi USB şi un DVI-D.

4. Cort pentru câine

Cort pentru câine

Nu sunt prea multe de zis la acest accesoriu. Unii chiar vor să îşi ia cu ei pisica sau câinele la munte şi la mare şi să îi dedice propriul cort. Potaia cea mică are un accesoriu care costă 14.99 dolari la GearBest.com. E un cort pentru câinii de talie mică şi medie şi este ranforsat contra vremii şi eventual şi a muşcăturilor cotarlei. Are la bază o tijă din fibră de sticlă care fixează cortul şi se desface foarte rapid.

5. Încărcător wireless auto

Încărcător wireless auto

Am pornit în căutarea unui încărcător wireless care să aibă două criterii: să fie bun pentru automobil şi să aibă încărcare wireless rapidă. Am găsit acest produs, care costă 28.99 dolari la TomTop.com. Are şi rol de car holder pentru telefon şi se fixează cu ventuză. Poate alimenta telefoanele compatibile cu standardul Qi şi este compatibil cu Samsung Galaxy S9, S9+, Galaxy Note 8 şi IPhone X. Se poate folosi şi separat de automobil.

6. Televizor LED PHILIPS 32PHS4032/12, 80 cm, HD

PHILIPS 32PHS4032/12

Acesta este genul de "televizor democratic" care îmi place. E un televizor de 80 CM HD pentru toată lumea, încât să vadă meciurile de la Mondial în tihnă. Costă 799 lei şi are un suport solid, plus muchii destul de înguste. Vine cu panou LED şi cei 16 W ai difuzoarelor nu sunt răi deloc, chiar peste aşteptări. Ni se promite şi surround şi extra bas. Are şi ieşire de căşti şi port USB pentru a viziona filme de pe stick.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×