Samsung testează un telefon cu Android Go pe zeci de pieţe deja

1.185 ori
<b>Samsung testează un telefon cu Android Go pe zeci de pieţe deja</b>Potrivit unor informații ajunse în mediul online se pare că sud-coreenii de la Samsung testează deja un telefon cu Android Go pe zeci de piețe din lume, terminal care ar urma să aducă un Android stock și promisiuni de actualizări rapide

Android Go a început să ajungă tot mai des pe terminale mobile accesibile în ultima vreme. Chiar noi am testat primul model de acest gen, Nokia 1 cu câteva zile în urmă. Se pare că şi Samsung e gata să se alăture trendului, testând un telefon cu Android Go pe câteva zeci de pieţe deja.

Cei de la Sammobile au descoperit că un aşa numit Samsung SM-J260 este gata de lansare, după teste globale. A mai apărut şi în benchmarkuri la începutul anului şi ar avea specificaţii low end similare cu ale altor modele Android Go. Mă gândesc la 1 GB RAM, 8 GB stocare, camera de 5 sau 8 MP în spate şi în cel mai bun caz suport 4G LTE. Diagonala ar trebui să fie pe la 4.5 inch şi rezoluţia la nivel de an 2012 sau 2013.

SM-J260 a fost descoperit ca testat în Europa, America Latină şi pieţe din Asia. Android Go înseamnă un Oreo mai light, cu aplicaţii standard Android care ocupă mai puţin spaţiu şi consumă mai puţine date. E vorba despre Gmail Go, Maps Go, YouTube Go şi chiar Google Assistant Go. Astfel de telefoane costă câteva sute de lei, în general se menţin lejer sub 100 de euro.

Să vedem şi cu ce va plusa Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×