Turul Magazinelor #445: Cortul toaletă/duș pentru vacanţe, trolere pentru toată familia, televizor LED mare şi ieftin, plus proiector cu boxe puternice

1.396 ori
<b>Turul Magazinelor #445: Cortul toaletă/duș pentru vacanţe, trolere pentru toată familia, televizor LED mare şi ieftin, plus proiector cu boxe puternice</b>În turul magazinelor de astăzi avem pentru voi o serie de produse foarte interesante, unele inedite chiar. Veți descoperi și un proiector numai bun pentru vizionarea competițiilor sportive din această perioadă, dar și un televizor LED mare

În turul de azi ne axăm pe vacanţe, asta dacă le mai putem plănui, la cât de acoperită de nori se arată ţara în ultima vreme. Am găsit pentru voi un cort inedit, dar util, cu rol de duș sau toaletă. În plus avem un set de trolere pentru toată familia, dar şi un televizor LED NEI Full HD cu diagonală măricică. Plus un Galaxy S8 la preţ bun şi videoproiector la o sumă bună. Toate acestea mai jos:

1. Set trolere Kring Salvador ABS

Kring Salvador ABS

eMAG are o oferă bună la un pachet de 3 trolere, pentru tata, mama şi cel mic. Sunt modele Kring Salvador şi împreună costă sub 450 de lei. Cel mai mare are 75 cm, cel mediu 65 cm şi cel mic 55 de cm. Trolerele acestea ABS sunt realizate din materiale de calitate superioară şi au un design în ton cu trendurile. Au sistem de închidere cu cifru şi roți spinner cu rotaţie la 360 de grade. Există două mânere, unul superior şi unul lateral.

2. Televizor LED NEI 40NE5000, Full HD, 101 cm

NEI 40NE5000

Dacă în ultima săptămână am tot acoperit televizoare NEI 4K de calitate la evoMAG.ro, ne oprim azi şi asupra unuia Full HD cu diagonală mare. Are 101 cm în diagonală şi costă 898 lei. Marca NEI este prezentă în România din 1993, având deci destulă tradiţie pe piaţa locală. Interfaţa CI+ este utilă pentru a scăpa de cea de-a doua telecomandă de la TV Box-ul oferit de operator şi extra cabluri. Avem la bord şi două porturi SUB, un port scart RGB şi 3 HDMI-uri.

3. Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 încă se ţine în preferinţele românilor, ba chiar aş îndrăzni să prespun că se vinde mai bine în această vară decât Galaxy S9. Multă lume e în continuare interesată de el, pentru că are aceeaşi diagonală, rezoluţie şi performanţă a bateriei cam la fel cu S9. Nici performanţele camerei nu sunt chiar foarte diferite, saltul e cu maxim 15% la S9. Preţul la Quickmobile.ro este de 2479 lei şi e mai mult decât atractiv pentru acest device.

4. Videoproiector portabil Anker Nebula Capsule

Anker Nebula Capsule

La Flanco.ro am găsit un videoproiector portabil Anker Nebula, care e bun de luat în vacanţă. Costă 1999 lei şi vine cu tehnologie DLP, boxe la 360 de grade şi Android 7.1 la bord. Este compatibil cu terminalele iOS şi Android şi vine cu algoritmi inteligenţi care furnizează o imagine mai luminoasă de până la 100 ANSI. Oferă 4 ore de playback continuu cu o singură încărcare şi vine şi cu încărcare rapidă.

Are o rezoluţie de 854 x 480 pixeli, vine cu WiFi şi Bluetooth, 1 GB RAM şi 8 GB stocare, plus baterie de 5200 mAh. Greutatea este de doar 400 de grame.

5. Cort toaletă/duș

Cort toaletă/duș

Zilele trecute vă prezentam un cort pentru animale de companie şi acum avem încă un cort trăznit, de această dată unul cu rol de toaletă sau dus. Costă 34.53 dolari la GearBest.com şi are un format înalt, care să vă permită să faceti acele activităţi intime. Este o capsulă de intimitate, cu pereţi întăriţi contra vântului şi intemperiilor. Este fabricat din poliester şi este rezistent la rupere, rezistent la apă şi ultraviolete.

6. Card microSD 64 GB

Card microSD 64 GB

Iarăşi am găsit un card micro SD cu preţ foarte bun. Acest model Netac de 64 GB costă doar 16.99 dolari la TomTop.com şi vine cu viteze de 98 MB/s (citire). Permite realizarea de filmări Full HD şi are viteze de scriere de până la 40 MB/s. Rezistă la raze X, magnet, căldura şi apă la nivel IPX7.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×