Prezentare soluții de avertizare Allview Smart Home: Senzor wireless de contact și avertizor acustic wireless

711 ori
<b>Prezentare soluții de avertizare Allview Smart Home: Senzor wireless de contact și avertizor acustic wireless</b>Așa cum v-am informat în urmă cu aproximativ două săptămâni, cei de la Allview mi-au trimis în teste un număr de 5 dispozitive Smart Home, printre acestea numărându-se un bec, un senzor wireless de contact, dar și un avertizor acustic

Așa cum ați observat cu siguranță, în ultimele săptămâni v-am prezentat aici pe Mobilissimo o serie de produse Smart Home oferite de către cei de la Allview spre testare, printre acestea numărându-se o priză smart mobilă și o cameră video de supraveghere cu rol de hub și cu funcții de intercomunicare. Acum este momentul să vă vorbesc și despre Senzorul wireless de contact și despre Avertizorul acustic wireless. Ce aduc aceste dispozitive și care este rolul lor aflați în continuare!

Senzor wireless de contact

Cel mai mic dispozitiv din toate cele primite din partea brașovenilor este senzorul wireless de contact ce poate fi utilizat pentru o fereastră sau ușă din locuință. Acest dispozitiv este menit să anunțe în timp real utilizatorul cu privire la deschiderea ușii sau a ferestrei pe care este montat, cazuri în care cineva încearcă să intre prin efracție. Semnalul transmis wireless de către device este decodificat prin Allview SmartCam și va fi trimis către smartphone sub formă de notificare.

Senzor wireless de contact

Astfel în cazul în care un hoț este pe cale să vă spargă casa, dispozitivul de față vă va anunța în timp real de spargerea ușii sau a ferestrei pe care este instalat și veți putea acționa prin chemarea poliției la fața locului imediat. În tandem cu Allview SmartCam veți putea filma și răufăcătorii. Instalarea este foarte ușoară, produsul fiind montat în rama ușii/ferestrei prin șuruburi, iar ulterior setup-ul continuând pe smartphone în aplicația Allview SmartHome.

Senzor wireless de contact

Are o baterie CR2 cu autonomie de până la un an și aflați că produsul rezistă la temperaturi cuprinse între -10 grade Celsius și +45 grade Celsius. Produsul este tare util mai ales dacă stați la casă și vreți să vă protejați toate ferestrele pe timpul cât sunteți plecați, dar prețul de 199 lei practicat de Allview în momentul de față este cam piperat părere mea. 

Avertizor acustic wireless

Cel de-al doilea dispozitiv despre care vă vorbesc astăzi este Avertizorul acustic wireless - produs care nu se poate utiliza de sine stătător. Ce înseamnă asta este că aveți nevoie și de alte produse Allview Smart Home pentru a beneficia de alertele sonore în caz de urgență pe care le oferă. Poate fi conectat la senzorul de contact, senzorul de incendiu, de gaz sau la transmițătorul IR pentru a notifica utilizatorul în cazul unui incident.

Allview Avertizor acustic wireless

În cutia produsului veți găsi pe lângă avertizorul acustic wireless și un suport pentru montarea în perete, respectiv șuruburi pentru realizarea acestui pas. Poate fi montat în orice încăpere pe tavan sau perete, dar acest proces nu este tocmai ușor pentru că aveți nevoie de un electrician care să conecteze firele avertizorului la cablurile de energie electrică din tavan. Se promite un consum mic de energie, cât și protecție împotriva interferențelor.

Allview Avertizor acustic wireless

Odată ce ați trecut peste acest pas setup-ul continuă în aplicația Allview Smart Home acolo unde dispozitivul se va conecta la rețeaua ZigBee și la produsele mai sus menționate. Avertizorul va oferi atât alerte luminoase de culoare roșie la detectarea incidentelor, cât și alerte luminoase. Este o măsură de precauție bună de luat în seamă și aflați că alertele pot fi trimise oriunde pe telefonul vostru atât timp cât există o conexiune la internet.

Produsul se va dovedi tare util, astfel că veți ști și în vacanță dacă hoții încearcă să vă calce casa sau dacă există scurgeri de gaz ce pot conduce la incendii în locuința voastră. Puteți acționa rapid și chema autoritățile în cazul unui eveniment nefericit și evita o catastrofă. Acest senzor acustic wireless costă 199 lei, dar după cum spuneam și mai sus aveți nevoie de întreaga suită Smart Home pentru a vă bucura de funcționalitatea sa, adică de camera SmartCam, de senzor de contact, senzor de incendiu, senzor de gaz și transmițător IR.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×