Noile modele iPad Pro vor sosi cu mici schimbări la nivel estetic; Fără jack audio și cu talii de sub 6.5 mm

650 ori
<b>Noile modele iPad Pro vor sosi cu mici schimbări la nivel estetic; Fără jack audio și cu talii de sub 6.5 mm</b>Din partea siteului japonez Macotakara aflăm astăzi câteva informații legate de noile modele iPad Pro din acest an, dispozitive ce ar urma să ofere mici schimbări la nivel de look. Pe lista de noutăți se află și o reducere a dimensiunilor, fapt ce

Finalul de săptămână ne aduce și vești legate de noile iPad-uri Pro din 2018, dispozitive care ar putea beneficia de un refresh la capitolul design după cum ne informează site-ul japonez Macotakara. Pe seama unor surse din rândul distribuitorilor de componente, publicația a aflat că Apple are de gând să realizeze câteva schimbări asupra acestor noi tablete, pe listă fiind menționată și renunțarea la jack audio.

Tabletele vor sosi în carcase mai compacte, fapt ce poate însemna o reducere a muchiilor panoului frontal. Avem și dimensiuni pe deasupra și aflăm pe această cale că modelul iPad Pro 10.5 inch va măsura 247.5 x 178.7 x 6 mm grosime (dimensiuni actuale: 250.6 x 174.1 x 6.1 mm grosime), în vreme ce varianta iPad Pro de 12.9 inch va măsura 280 x 215 x 6.4 mm în grosime (dimensiuni actuale: 305.7 x 220.6 x 6.9 mm grosime).

Ce mai aflăm din noul raport este că noile tablete vor avea portul Smart Connector mutat în partea de jos chiar lângă cel Lightning, motivul acestei abordări fiind implementarea tehnologiei Face ID care va permite deblocarea doar în mod portret. Mutarea este una problematică pentru că de regulă un iPad Pro este folosit în mod lanscape alături de tastatura Smart Keyboard. 

Rămâne să descoperim mai multe informații în perioada următoare și ca lansarea să aibă probabil loc în septembrie alături de noile iPhone-uri. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×