HTC U11 Life: OS, UI, aplicaţii cât se poate de stock

911 ori
<b>HTC U11 Life: OS, UI, aplicaţii cât se poate de stock</b>HTC U11 Life a reprezentat ceva nou în portofoliul HTC, ei încercând să ofere şi un produs ceva mai accesibil şi cu un Android mai curat şi actualizat mai rapid. A rezultat HTC U11 Life, cu Android One, bazat pe un Oreo stock, vanilla.

HTC U11 Life a reprezentat ceva nou în portofoliul HTC, ei încercând să ofere şi un produs ceva mai accesibil şi cu un Android mai curat şi actualizat mai rapid. A rezultat HTC U11 Life, cu Android One, bazat pe un Oreo stock, vanilla.

Asta înseamnă actualizări la timp pentru Android timp de 2 ani şi de securitate timp de 3 ani. Avem şi de ales între Google Assistant sau Alexa de integrat pe terminal, iar extra-ul de remarcat este Edge Sense, care îşi găseşte drum de pe HTC U11 aici. Implică strângerea muchiilor telefonului pentru a activa cameră, Google Assistant, bliţul şi altele de gen.

Interfata grafica HTC U11 Life

Putem alege noi ce aplicaţie vrem să deschidem prin acea strângere. Multitasking-ul se face prin split screen şi caruselul de aplicaţii, iar eu am simţit că iconurile din interfaţa sunt prea mari pentru a fi plăcute privirii. Bine că putem regla asta din Setări, dar alternativă mi se pare prea mică. Ştiu, e bizar, dar mi-aş fi dorit ceva între iconuri uriaşe şi prea mici.

Video-review HTC U11 Life, secțiunea OS, UI, Apps

Cel mai din stânga Homescreen e pentru Ştiri şi Vreme, iar cu un swipe în sus accesăm app drawer-ul. Dacă ţinem apăsat pe homescreen accesăm wallpaper-ul, widget-urile (stock) şi setările legate de homescreen. Avem şi Notification Dots, snooze pentru notificări şi tot ce mai ştim drept asociat lui Oreo. Un swipe în jos ne duce la Quick Settings şi notificări, pe 2 ferestre.

Setările ne permit să facem reglaje la nivel de Usonic, cu acea scanare a urechii. Avem şi regulile asociate lui DND şi din zona Edge Sense putem chiar alege opţiuni din interiorul aplicaţiilor pe care să le activăm cu Edge Sense. Putem strânge puţin de acele margini, putem strânge şi să ţinem strâns sau să strângem mai mult. Eu întotdeauna o să zic că opţiunea asta e bună doar să faci poze sub apă sau să activezi blitzul când vorbeşti la telefon.

Scannerul de amprente are un setup în 20 de paşi şi e cam lent când vine vorba de deblocarea ecranului, dar măcar e precis. Pe lista de aplicaţii găsim 25 de nume, ceea ce e OK, deci nu avem bloatware. Lista e standard şi include Docs, Drive, Duo, Sheets, suita Play şi clasicele aplicaţii Android. Aşteptam acum să vedem când vin actualizările.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×