Turul Magazinelor #475: Inel inteligent cu senzor de puls, maşină de spălat verticală, cafetieră la preţ mic şi reducere Huawei Mate 9

1.958 ori
<b>Turul Magazinelor #475: Inel inteligent cu senzor de puls, maşină de spălat verticală, cafetieră la preţ mic şi reducere Huawei Mate 9</b>Încă un tur al magazinelor vă este livrat astăzi, ediție cu numărul 474 care marchează oarecum finalul verii. V-am pregătit așadar o serie de produse interesante precum un inel inteligent cu senzor de puls care sună tare futurist la prima vedere

Încă o săptămână şi încă un Tur al Magazinelor. De această dată avem o serie de produse care vă pot schimba viaţa. Pe de o parte un inel SF şi inteligent care vă monitorizează sănătatea, pe de altă parte o maşină de spălat verticală, pentru cei cu locuinţe mai mici. Am găsit şi o cafetieră ieftină, un raft metalic extra pentru pat şi o sursă ieftină pentru PC. Toate mai jos, împreună cu un Huawei Mate 9 la preţ bun.

1. Huawei Mate 9

Huawei Mate 9

Cu câteva luni în urmă un Nokia 7 Plus avea preţul pe care îl cere acum PCGarage pentru acest fost high midranger, Huawei Mate 9. Cea mai şocantă constatare e că Huawei Mate 10, deşi avea o cameră bună nu era un upgrade chiar uriaş de la Mate 9. Mate 9 a fost gândit că rival pentru Galaxy Note 7 şi avea dotări destul de puternice şi performanţă crescută, ţinându-se OK şi acum la benchmarkuri. Camera sa e chiar un pic superioară celei de pe Huawei P10 şi P10 Plus, iar captura Bokeh arată foarte bine.

Culmea e că stabilizarea optică începea să fie mai OK odată cu acest model. Costă sub 1800 lei.

2. Smart Ring 

Smart Ring

Cine nu vrea să poarte un ceas inteligent la încheietură, poate să poarte un inel deştept pe deget. E cazul acestui Smart Ring, care are monitor de puls şi de somn şi costă 99 euro la Cafago.com. Poate salva datele despre somn în cloud, are şi date despre oxigenarea sângelui, indicele AHI şi alerte pentru o saturare slabă de oxigen spre exemplu. Cântăreşte doar 6 grame şi e compatibil cu orice device cu Android sau iOS. Are indice de apnee, mişcarea corpului şi rezistă la apă.

3. Cafetieră digitală Star-Light CTD-612SS

Star-Light CTD-612SS

Cine nu vrea o maşinărie complexă sau un espressor, ci doar o cafetieră simplă, dar cu afişaj digital, găseşte un preţ excelent la eMAG.ro. E vorba despre 109 lei pentru o cafetieră digitală, cu capacitate de 1.5 litri. Are timer, aşa că puteţi programa pregătirea cafelei, câtă vreme faceţi duş şi vă bărbieriţi înainte de muncă. Este realizată din oţel inoxidabil şi are un rezervor de apă cu indicator al nivelului. Include sistem anti picurare.

4. Maşină de spălat rufe verticală WHIRLPOOL TDLR 65210

WHIRLPOOL TDLR 65210

Sunt vreo 2-3 avantaje la acest produs pe care nu le puteţi ignora. Pe de o parte designul vertical face aparatul să încapă în orice casă, garsonieră, cameră de cămin. Apoi clasa A+++ înseamnă un consum foarte redus de energie şi un factor eco crescut. Faptul că are greutate de 6.5 kilograme o face şi uşor de transportat, faţă de alte maşini de spălat. Are 10 programe de spălare şi costă doar 1299 lei.

5. Sursă Segotep X-FIVE ATX-500W12, 500W

Segotep X-FIVE ATX-500W12

evoMAG.ro are o ofertă prea bună pentru o sursă de 500W: doar 67 de lei. Vine şi cu un cadou sub forma unui mouse Newmen, care separat ar costa fix cât sursa. Segotep este o marcă de calitate în general pentru componente de gen şi oferă la această sursă un ventilator de 120 mm, protecţie SCP/OCP/OVP şi 2 conectori SATA.

6. Lădiță depozitare 

Lădiță depozitare

Cine nu mai are loc să îşi ţină bunurile pe noptieră sau a desfiinţat noptiera de lângă pat, o poate înlocui cu cu această lădiţă ataşabilă. E bună şi pentru balcon, pentru ţinut florile, dar şi pentru a ţine cărţi, penare, rechizite lângă patul unui şcolar. Se poate atârna şi de calorifer. Costă 8.82 dolari la GearBest.com. Foarte utilă pentru paturile suprapuse.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×