Google Pixel 3 și Pixel 3 XL au dată de lansare: 9 octombrie

Autor:  | Publicat în:  Google 1.217 ori
<b>Google Pixel 3 și Pixel 3 XL au dată de lansare: 9 octombrie</b>Astăzi sosește și informația referitoare la data debutului programat de către Google pentru smartphone-urile Pixel 3 și Pixel 3 XL, phablet din urmă care s-a dezvăluit deja în întregime. Avem materiale hands-on, unboxing-uri, dar și recenzii detaliate

Am fi crezut că Google va accelera lansarea lui Google Pixel 3 XL, acum că terminalul a avut maximul scăpărilor posibile, inclusiv cu unboxing video. Rămâne totuşi un debut programat pentru începutul lunii octombrie şi când mai exact aflaţi mai jos.

Seria de telefoane Pixel 3 va debuta în cadrul unui eveniment organizat la New York pe data de 9 octombrie, conform unui material postat de Bloomberg, care citează surse din cadrul Google. E bizar să fie aleasa data de 9, după două lansări pe 4 octombrie pentru primele modele Pixel. De alfel şi scăpările trecute tot de 4 octombrie 2018 vorbeau. 9 octombrie 2018 pică într-o zi de marţi, care sună OK pentru un astfel de debut.

Până atunci totuşi se vor fi vândut ca pâinea caldă iPhone-urile cele noi şi Galaxy Note 9. Eventual vine şi Huawei Mate 20 în aceeaşi perioadă să pună beţe în roate succesului lui Pixel 3. Google Pixel 3 XL este aşteptat cu un ecran de 6.7 inch OLED, cu decupaj mare şi o cameră singulară în spate, de la avem pretenția de capturi excelente, după un Pixel 2 XL care şi acum se ţine bine la captura foto.

Avem şi promisiunea unor Super Selfie-uri pe ambele modele Pixel 3 şi detalii despre apariţia unui cip Visual Core nou. Telefoanele sunt aşteptate cu procesoare Snapdragon 845, două difuzoare stereo în faţă şi o bărbie proeminentă. Modelul cel mare are o baterie de 3430 mAh, 4 sau 6 GB RAM şi cel puţin 64 sau 128 GB stocare. Ambele variante au camere de 12.2 MP în spate şi camere duale cu 2 senzori de 8 MP în faţă.

Singurul mister care mai rămâne e prețul… 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×