Google Pixel 3 și Pixel 3 XL au dată de lansare: 9 octombrie

1.303 ori
<b>Google Pixel 3 și Pixel 3 XL au dată de lansare: 9 octombrie</b>Astăzi sosește și informația referitoare la data debutului programat de către Google pentru smartphone-urile Pixel 3 și Pixel 3 XL, phablet din urmă care s-a dezvăluit deja în întregime. Avem materiale hands-on, unboxing-uri, dar și recenzii detaliate

Am fi crezut că Google va accelera lansarea lui Google Pixel 3 XL, acum că terminalul a avut maximul scăpărilor posibile, inclusiv cu unboxing video. Rămâne totuşi un debut programat pentru începutul lunii octombrie şi când mai exact aflaţi mai jos.

Seria de telefoane Pixel 3 va debuta în cadrul unui eveniment organizat la New York pe data de 9 octombrie, conform unui material postat de Bloomberg, care citează surse din cadrul Google. E bizar să fie aleasa data de 9, după două lansări pe 4 octombrie pentru primele modele Pixel. De alfel şi scăpările trecute tot de 4 octombrie 2018 vorbeau. 9 octombrie 2018 pică într-o zi de marţi, care sună OK pentru un astfel de debut.

Până atunci totuşi se vor fi vândut ca pâinea caldă iPhone-urile cele noi şi Galaxy Note 9. Eventual vine şi Huawei Mate 20 în aceeaşi perioadă să pună beţe în roate succesului lui Pixel 3. Google Pixel 3 XL este aşteptat cu un ecran de 6.7 inch OLED, cu decupaj mare şi o cameră singulară în spate, de la avem pretenția de capturi excelente, după un Pixel 2 XL care şi acum se ţine bine la captura foto.

Avem şi promisiunea unor Super Selfie-uri pe ambele modele Pixel 3 şi detalii despre apariţia unui cip Visual Core nou. Telefoanele sunt aşteptate cu procesoare Snapdragon 845, două difuzoare stereo în faţă şi o bărbie proeminentă. Modelul cel mare are o baterie de 3430 mAh, 4 sau 6 GB RAM şi cel puţin 64 sau 128 GB stocare. Ambele variante au camere de 12.2 MP în spate şi camere duale cu 2 senzori de 8 MP în faţă.

Singurul mister care mai rămâne e prețul… 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×