Turul Magazinelor #477: Smartwatch care îţi ia tensiunea arterială, aparat de antrenament tenis, bandă de alergare la reducere şi telefon midrange la preț bun

1.988 ori
<b>Turul Magazinelor #477: Smartwatch care îţi ia tensiunea arterială, aparat de antrenament tenis, bandă de alergare la reducere şi telefon midrange la preț bun</b>În prag de weekend vă livrăm un nou tur al magazinelor, ediție în care adunăm laolaltă o serie de produse foarte interesante pe toate gusturile. Printre acestea se află un smartwatch capabil să măsoare tensiunea arterială, dar și un gadget

E final de săptămână, dar început de zile de shopping online. Ce altceva să faci în weekend, în vreme ce aştepţi să îţi vină Uberul pentru festivaluri de Street Food? Am selectat pentru voi un produs Back to School deştept pentru cei mici, dar şi un telefon midrange la preț bun. Avem şi un smartwatch care măsoară tensiunea arterială, o bandă de alergare la reducere şi un aparat de antrenament pentru tenis. Toate acestea mai jos.

1. Smartwatch Star cu monitorizare tensiune

Smartwatch Star

Am fost întrebat recent de o persoană cu probleme de sănătate dacă există pe piaţa locală ceasuri care măsoară tensiunea arterială. Răspunsul este "da" şi am găsit unul chiar accesibil la Quickmobile.ro. Costă sub 220 de lei şi este un model Star cu design arătos şi sportiv. Are monitorizare de tensiune arterială, corp rezistent la apă şi praf şi un ecran OLED luminos. Are şi Bluetooth 4.0, senzor de puls, pedometru, monitorizare somn şi aproape că sună prea bine la acest preţ.

Bonus aveți și reducere 3% dacă folosiți codul QUICK202!

2. Motorola Moto G5 

Motorola Moto G5

În vreme ce scriam astăzi despre faptul că Moto G5 a primit actualizarea la Android 8.0 Oreo, am decis să arunc o privire peste magazinele locale, pentru a vedea cât mai costă telefonul. Am descoperit că el costă doar 525 lei la PCGarage.ro, un preț destul de bun pentru un telefon cu 2 GB RAM şi 16 GB stocare și baterie de 2800 mAh. Procesorul Snapdragon 430 se ţine rezonabil, iar camera de 13 MP nu a fost chiar rea pe zona entry level. Volum foarte bun la difuzor pentru muzică.

3. Bandă magnetică alergare Techfit MGT120

Techfit MGT120

Suntem obişnuiţi că o bandă de alergat să coste 2000+ de lei, de aceea faptul că evoMAG.ro vinde aşa ceva la 799 lei e clar un chilipir. Acest model Techfit este echipat cu o volantă de 3.5 kilograme, o structură care suportă maxim 100 de kilograme şi are un reglaj al intensităţii în 8 trepte. Se poate plia foarte uşor şi stoca oriunde în casă sau pe balcon. E relativ uşor de deplasat, având doar 28.8 kilograme.

4. Glob pământesc interactiv Parlamondo

Glob pământesc interactiv Parlamondo

Ca un copil al anilor '80 şi '90 dacă aş fi avut aşa ceva în şcoala generală, aş fi fost un veritabil Iron Man. Începe şcoala în câteva zile şi dacă vreţi să cel mic să aibă un glob pământesc special, vă puteţi orienta spre cel de la eMAG.ro. Costă 506 lei şi vine cu un creion vorbitor. Globul este iluminat şi creionul vorbitor poate transmite informaţiile în 6 limbi diferite. Meniul este imprimat pe glob şi puteţi afla informaţii despre istorie, cultură, geografie şi multe altele. Puneţi creionul pe glob şi aflaţi tot ce s-a petrecut acolo.

5. Gadget tenis

Gadget tenis

Dacă te simţi următorul Horia Tecău sau Simona Halep şi nu ai unde să te antrenezi, poţi cumpăra un gadget de doar 9.99 dolari care să te ajute să îţi creşti performanţele la tenis. Rolul său este de a ţine mingea de tenis în aer şi a îi crea efect de ricoşeu încât să îţi tot vină la îndemână rachetei. Are un fir elastic retractil, cu lungime de pana la 10 metri şi o bază solidă pe care o poţi îngreuna cu apă sau nisip.

6. Căști originale Samsung AKG

Samsung AKG

Dacă vreţi căştile originale Samsung AKG de la Galaxy S8 şi probabil şi cele de la Galaxy S9 pentru că nu îmi par tare schimbate, le găsiţi la Cafago.com. Sunt 100% originale și costă doar 9.99 euro. Au telecomandă, microfon, conector 3.5 mm, buds-uri comode pentru urechi şi sunt compatibile cu o sumedenie de smartphone-uri. Au volum destul de ridicat şi nici basul nu e chiar rău, mai ales dacă umblaţi la egalizarea device-ului vostru. Tuningul profesional AKG este selling point aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×