Turul Magazinelor #489: SSD-uri la preţ bun, cameră termoviziune pentru iPhone, Nokia 7 Plus la reducere

2.265 ori
<b>Turul Magazinelor #489: SSD-uri la preţ bun, cameră termoviziune pentru iPhone, Nokia 7 Plus la reducere</b>În prag de weekend avem pentru voi o nouă ediție Turul Magazinelor, postare în care vă prezentăm o serie de produse foarte interesante. Printre acestea avem și SSD-uri, o cameră cu termoviziune ce poate fi utilizată pe iPhone, dar și o

Turul Magazinelor de final de săptămână revine, cu preţuri bune. Avem un telefon midrange deja clasic, de care amintim mereu în recenziile şi Mobicasturile noastre, dar şi câteva SSD-uri la preţ bun, plus o cameră cu termoviziune, ce poate fi ataşată la iPhone. PCGarage a tăiat serios din preţul unei tastaturi de gaming ASUS, iar la un retailer din China am găsit un robot aspirator la o sumă excelentă.

1. Nokia 7 Plus

Nokia 7 Plus

Cel mai accesibil preţ al momentului pentru Nokia 7 Plus îl găsiţi la Quickmobile.ro, unde se vinde la sub 1400 de lei. Acesta este considerat de noi "telefonul midrange al anului 2018" până acum şi zvonurile despre primirea lui Android 9.0 Pie în unele zone din glob nu fac decât să îl ajute. Are cel mai bun zoom dintre midrangere, o baterie excelentă, ecran luminos, peformanta solidă la orice joc şi accentele cromate arata spectaculos. Nici camera duală din spate nu e deloc rea, inclusiv la filmat.

Obțineți extra reducere 3% dacă aplicați codul promo QUICK202 în secțiunea de comandă!

2. SSD Apacer AS350 Panther, 120G

Apacer AS350 Panther

evoMAG.ro tocmai a adus în oferta sa un nou SSD, modelul Apacer AS350 Panther, de 120 GB. El costă 108.99 lei şi cântăreşte doar 60 de grame. E pe bază de interfaţă SATA III şi are o viteză de citire de 450 MB/s şi de scriere de 350 MB/s.

3. Cameră termoviziune Seek Thermal iPhone

Seek Thermal iPhone

Dacă nu vreţi să daţi mii de lei pe un telefon CAT sau bani buni pe o cameră cu termoviziune, puteţi să cumpăraţi un accesoriu de gen pentru iPhone. O cameră ataşabilă cu termoviziune costă 1079 de lei la Cel.ro. Are conector Lightning, se bazează pe procesorul şi bateria telefonului şi are rezoluţia senzorului termic de 32.000 de pixeli. Poate detecta temperaturi între minus 40 de grade Celsius şi plus 330 de grade.

Are unghi de vizualizare de 36 de grade şi detectează căldura din pereţi, frunziş, chiar şi în întuneric total. Include o geantă impermeabilă pentru transport.

4. Tastatură gaming ASUS Strix Tactic Pro

ASUS Strix Tactic Pro

Aşa chilipir mai rar pentru gameri. În pragul aniversării a 13 ani de existentă PCGarage, retailerul oferă o tastatură excelentă de gaming ASUS Strix Tactic Pro la suma de 289 de lei. În general un produs de genul costa în jur de 400 sau 500 de lei. Tastatura aceasta mecanică este pe fir, compatibilă cu Windows, are iluminare şi culoare LED portocalie. Oferă anti ghosting, 13 butoane macro şi switch-uri Cherry MX Black.

Este configurabilă, iar macro-urile se salvează chiar dacă deconectăm tastatura şi o conectăm la alt sistem.

5. SSD Kingston A400 240 GB

Kingston A400 240 GB

Tot la PCGarage.ro am găsit un SSD Kingston de 240 GB la suma de doar 179.99 lei. Are capacitate de 240 GB şi viteza de citire de 500 MB/s şi de scriere de 350 MB/s. Util pentru a vă ţine Windows-ul pe sistem, pentru o editare mai rapidă şi eficientă video. Poate fi folosit şi pe laptopuri şi va creşte semnificativ viteza unor PC-uri care se mişcau greu.

6. Aspirator robot

Aspirator robot

Cred că au greşit preţul cei de la Cafago.com, altfel nu îmi explic cum un roboţel aspirator costă doar 27.79 de euro. Poate absorbi praful, microparticule dăunătoare şi chiar micro fibre. Vine cu un filtru dual care purifică aerul şi poate curăţa sub canapele, mese şi scaune. Îşi poate schimba automat direcţia în caz de obstacol. Autonomia este de 1.5 ore şi este foarte silenţios.

BONUS: Smartphone-ul de gaming ZTE Nubia Red Magic costă acum 395.99 dolari în varianta cu 8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare flash. Îl găsiți la GeekBuying!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×