IFA 2018: Huawei MediaPad M5 Lite hands-on - tabletă cu 4 difuzoare Harman Kardon, suport pentru stylus (Video)

1.209 ori
<b>IFA 2018: Huawei MediaPad M5 Lite hands-on - tabletă cu 4 difuzoare Harman Kardon, suport pentru stylus (Video)</b>Printre produsele pe care Huawei le-a adus la standul său din cadrul târgului de tehnologie IFA 2018 s-a numărat și tableta MediaPad M5 Lite, dispozitiv din zona de buget cu diagonală generoasă ce a primit un hands-on din partea noastră

Pe lângă tableta Huawei MediaPad T5, Huawei a mai adus la IFA 2018 şi modelul Huawei MediaPad M5 Lite. Nu lăsaţi acel "Lite" să vă păcălească pentru că este un model hardcore de consumat muzică şi filme, mai ales pentru că are 4 difuzoare la bord. Hai să vedem ce a avut colegul Claudiu de spus despre produs.

Huawei MediaPad M5 Lite este o tabletă cu 4 difuzoare stereo tunate de Harman Kardon. Ca atare va fi un device excelent pentru ascultat discografii şi savurat răgetul de motoare în filmele Fast & Furious spre exemplu. Tableta măsoară 7.7 mm în grosime şi cântăreşte 475 de grame, iar ea va sosi pe nuanţele auriu şi gri. Terminalul are un ecran de 10.1 inch cu rezoluţie de 1920 x 1200 pixeli, iar la interior se află un procesor Kirin 659, pe care îl regăsim şi pe Huawei P20 Lite.

Acest produs va sosi în variante cu 3 sau 4 GB RAM, 32 sau 64 GB stocare şi slot microSD. Are şi variantă WiFi sau LTE şi camere destul de generoase, de 8 MP în faţă şi 8 MP şi în spate. Bateria de 7500 mAh sună promiţător la un ecran de 10 inch şi avem şi EMUI 8.0 aplicat peste Android 8.0 Oreo. Huawei plusează cu tehnologia ClariVu, care îmbunătăţeşte claritatea şi luminozitatea ecranului.

De asemenea folosind sistemul Histen 5.0 este oferită nu doar acustică stereo, ci şi surround 3D. În plus Huawei MediaPad M5 oferă suport pentru interacţiune cu stylusul Huawei M-Pen Lite, cu 2048 de nivele de presiune. Aşteptăm să aflăm şi un preţ oficial şi data de sosire în România.

Huawei MediaPad M5 Lite, prezentare video hands-on de la IFA 2018

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×