Turul Magazinelor #48: robot de bucătărie Rohnson la preţ bun, stocare SSD la preţ promo şi gadgeturi mici şi trăznite

1.840 ori
<b>Turul Magazinelor #48: robot de bucătărie Rohnson la preţ bun, stocare SSD la preţ promo şi gadgeturi mici şi trăznite</b>Ne continuăm parcursul printre magazinele online, și astăzi vă recomandăm câteva produse foarte interesante, parte din Turul Magazinelor 48. Avem în prim plan aici un robot de bucătărie Rohnson la un preț foarte bun, dar și un gadget trăznit ce

Dacă ieri aveam gadgeturi pentru bebeluşi să vă oferim, azi acoperim şi părinţii, pe cei care sunt neîndemânatici şi cei care îşi pierd obiectele des. Avem şi stocare SSD la preţ bun şi cu siguranţă o să vă placă robotul de bucătărie Rohnson de mai jos, dacă sunteţi pasionaţi de gătit. Ne antrenăm cu această ocazie şi pentru ediţiile Black Friday ce au să vină.

1. Robot de bucătărie Rohnson R580 1200W Bol 7L 6 viteze + Pulse Inox r580

Rohnson R580

O privire rapidă pe Compari.ro ne arată că Cel.ro are cel mai mic preţ pentru acest robot de bucătărie. Rohnson este un brand respectat de tradiţie în zona electrocasnicelor şi în acest caz ne aduce un device de 1200W, cu 6 viteze şi ideal pentru a prepara un smoothie, shake sau o supă cremă de dovleac, că tot e sezonul. Are şi accesorii pentru paste scurte, separator de albuşuri de ou, dacă vrem ne pregătim pentru sală şi mâncăm doar albuşurile, dar şi "accesorii de cârnaţi", conform descrierii oficiale.

Capacitatea blenderului este de 1.5 litri, iar cea a bolului de un foarte generos 7 litri. E fabricat din inox, deci nici o problemă cu murdărirea, curăţarea sau microbii. Avem şi un accesoriu de frământat, deci putem face şi cozonaci aici, ba chiar şi o maşină de tocat inclusă. Practic scăpaţi de vreo 20 de cuţite, tocătoare şi aparate speciale din bucătărie.

2. SSD Samsung 750 Evo 250GB SATA3 2.5inch MZ-750250BW

SSD Samsung 750 Evo 250GB SATA3 2.5inch MZ-750250BW

Nu ştiu cât cheltuiţi voi de obicei pe un SSD Samsung, dar preţul de 339 de lei îmi sună foarte bine. E vorba despre un model SATA3 de 2.5 inch, cu capacitate de 250 GB aici. Costă 339 lei la Marketonline.ro, după o reducere şi cântăreşte un minuscul 45 de grame, adică cam cât un baton Snickers. Are o viteză excelentă de citire de 540 mb/s şi de scriere de 520 mb/s. E genial dacă vrei să transporţi să zicem filmarea de la nuntă la cineva, discografii şi filme Blu-ray sau date ale unui proiect important de imprimare 3D să zicem.

Poate opera între zero şi 70 de grade Celsius, deci atenţie mare la iarnă. Măsoară doar 6.8 mm în grosime şi are şi funcţie TurboWrite.

3. CHIPOLO Plus - Dispozitiv de localizare rezistent la apă

Dacă sunteţi genul care îşi pierde des obiecte vitale, precum chei, portofel, telefon sau altele, acest mic gadget e aur curat. Costă 109.90 lei la Quickmobile.ro, iar Chipolo Plus e un dispozitiv de localizare foarte util. El este un dispozitiv de urmărire pe bază de Bluetooth care va ajuta să găsiţi obiectele ce păreau etern pierdute în doar câteva secunde, folosind aplicaţia dedicată de pe iPhone sau Android.

Bate până la 10 metri, dar poate fi extinsă rază până la 60 de metri, dacă aveţi o linie clară între device şi smartphone. Are un difuzor încorporat, emiţând un sunet de până la 90 dB, astfel că veţi găsi lucruriile urmărind sunetul. E rezistent la apă şi are autonomie de 12 luni. Îl ataşezi la obiecte, el începe să "urle" semnalând poziţia şi gata, nu mai eşti uituc.

4. Desfăcător de borcane OneTouch

Ştiu, e ridicol că s-a inventat un gadget şi pentru aşa ceva, dar ne modernizam ce să facem. Eu desfac de obicei borcanele de murături, gem sau zacuscă folosind un cuţit vechi şi bont, pe care îl împing sub capac, astfel încât să se elibereze presiunea și să facă poc. Dacă vreţi totuşi să nu vă solicitaţi antebraţul, există şi un astfel de gadget, care preia munca manuală pentru voi.

Costă 9.99 dolari, după un discount la GearBest, se montează deasupra capacului de borcan şi gata truda. El va bloca capacul în stransoarea sa metalică şi va începe apoi o mişcare de rotire, care vă va aduce mai aproape măslinele alea verzi şi zemoase sau sardinele la borcan.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×