Samsung Galaxy S8 (Edge) primeşte noi scăpări azi: ar avea până la 8 GB RAM şi un ecran ce ocupă 80% din zona frontală

2.928 ori
<b>Samsung Galaxy S8 (Edge) primeşte noi scăpări azi: ar avea până la 8 GB RAM şi un ecran ce ocupă 80% din zona frontală</b>Potrivit unor noi informații ajunse pe web, se pare că Samsung Galaxy S8/S8 Edge va avea un ecran ce ocupă 80% din întregul panou frontal, și este de așteptat să vedem variante de până la 8 GB memorie RAM. Terminalele ar urma să fie lansate

Ni s-a repetat insistent în ultima lună că îl vom vedea pe Galaxy S8 debutând mai rapid decât de obicei, pentru a spăla gustul amar al eşecului lui Note 7. Mai devreme poate să însemne mai degrabă o sosire la CES 2017 decât la MWC 2017, deşi debutul din februarie la MWC e cam asigurat după ultima mare scăpare. Azi descoperim şi câteva informaţii despre varianta cu ecran curbat a viitorului flagship.

Telefonul va debuta pe 26 februarie împreună cu Galaxy S8 şi descoperim că ar avea o diagonală de 5.5 inch şi un ecran care va ocupa în jur de 80% din zona frontală. Astfel se încadrează între cei 77% ai lui Mi Note 2 şi incredibilul screen to body ratio de 91.3% atins de proaspăt anunţatul Xiaomi Mi Mix. Mai aflăm şi că Galaxy S8 Edge va avea un ecran cu rezoluţie 4K, procesor Snapdragon 830 sau Exynos 8895.

La bord am mai găsi şi până la 8 GB RAM, ceea ce e potenţial confirmat de memoria de 8 GB lansată recent de Samsung. Sursa de pe Weibo îşi încheie lista de scăpări cu un preţ de 885 de dolari şi toate acestea sună realist, poate doar în afara rezoluţiei 4K, care ar sacrifica în mod inutil bateria, fix aspectul la care Samsung va vrea să umble cel mai mult pe viitoarele modele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×