Cel mai nou teaser Allview ne prezintă un produs misterios; ar putea fi o oglindă smart!

1.329 ori
<b>Cel mai nou teaser Allview ne prezintă un produs misterios; ar putea fi o oglindă smart!</b>Se pare că Allview nu a terminat cu lansările de produse pentru această toamnă, detaliu pe care îl descoperim astăzi odată cu un teaser ce ajunge în inbox-ul nostru. Din câte ne putem da seama privind asupra acestei imagini, ar fi vorba despre o oglindă

Se pare că cei de la Allview ne mai pregătesc o lansare pentru această toamnă, detaliu pe care îl aflăm chiar astăzi prin intermediul unui material teaser ce tocmai a ajuns în inbox-ul nostru. După cum puteți vedea, nu este vorba despre un smartphone, și nici despre o tabletă, ci despre un dispozitiv cu totul și cu totul inedit. E drept că imaginea de mai jos ne poate duce cu gândul la o aplicație, dar noi tindem să credem că este vorba despre altceva aici!

Smart mirror Allview

Ei bine, s-ar părea că acest misterios produs pregătit de către Allview este chiar o oglindă smart care va aduce numeroase lucruri interesante la pachet. Observăm aici funcții dedicate de înfrumusețare exact ca cele de pe smartphone, dar și faptul că în timpul cât primim în această oglindă, primim mesajele și notificările de pe rețelele de socializare în partea de jos a acestui ecran virtual plasat pe oglindă.

De asemenea, avem și widget-uri pentru vreme, și nu este exclus să existe și o categorie specială pentru afișarea celor mai importante știri în timp real. Totodată, ne așteptăm ca această oglindă inteligentă să aducă o cameră foto la pachet. Aflăm mai multe și ne convingem dacă presupunerea noastră este cea potrivită, foarte curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×