Turul Magazinelor #125: dozator de apă la preţ bun, telemetru laser ideal pentru renovări şi joystick-uri pentru mobile

1.823 ori
<b>Turul Magazinelor #125: dozator de apă la preţ bun, telemetru laser ideal pentru renovări şi joystick-uri pentru mobile</b>Astăzi avem pe lista de recomandări diverse produse, de la un dozator de apă cu sistem de filtrare la un SSD de 240 GB marca Kingston care primește un preț special de la evoMAG.ro cu ocazia Valentine's Day. De asemenea, includem aici și

Azi în Turul Magazinelor avem două produse ideale pentru cei care vor să pornească o firmă de construcţii şi renovări, dar nu am uitat nici de gameri. De această dată nu mai avem gadgeturi pentru gamerii de consola sau desktop, ci pentru cei de mobil, în special joystickuri. Şi am găsit şi o ofertă foarte bună la un SSD Kingston, despre care aveţi detalii mai jos.

1. SSD Kingston HyperX Fury, 240GB, SATA III 600

Kingston HyperX Fury 240GB

evoMAG.ro a inceput reducerile de Valentine's Day, sărbătoare aflată la 12 zile distanţă, iar ele acoperă cumva şi acest SSD. E vorba despre un SSD Kingston HyperX Fury de 250 GB care costă 389 lei, o sumă rezonabilă zic eu. E vorba despre un model de 2.5 inch, de tip SATA III 600 şi care oferă o impresionantă viteză maximă de citire de 500 MB/s şi scriere tot de 500 MB/s. Cântăreşte doar 90 de grame şi e aur curat pentru vloggeri şi cei care generează content sau editează video/audio şi au mult de făcut naveta între studiouri.

2. Dozator apă cu sistem de filtrare Hyundai W2-310P

Hyundai W2-310P

Acesta poate părea un dozator banal de apă, cel standard găsit în toată instituţiile moderne, la dentist sau la orice sediu de firmă. E important să ai un astfel de aparat atunci când îţi deschizi o firmă cu câţiva angajaţi, el fiind nu doar locul de alimentare cu apă, ci şi clasicul "hotspot" de socializare pentru colegi. Unul îşi face un ceai, cineva bea apă rece vara şi aici se încheagă poveşti, prietenii şi poate romanţe.

Costă 1.572 lei la eMAG.ro şi în toate culturile corporatiste e miezul interacţiunii sociale între persoane. Are şi avantajul unui sistem de filtrare performant.

3. Telemetru cu laser Bosch PLR 40 C

Bosch PLR 40 C

Şi tot pentru firme e util un telemetru cu laser marca Bosch. Deşi mai nou şi unele telefoane mobile au această funcţie, vorbim despre un gadget profesionist aici. eMAG.ro îl oferă la 421 lei şi el poate măsura distanţele imediat prin proiectarea unui flux laser spre un anumit obiect/perete/element de construcţie. Abaterea este de plus/minus 2 mm şi vine cu un display color de 1.4 inch ce afişează distanta cu mare precizie, până la a treia zecimală.

Are o aderenșă sporită, suport Bluetooth şi se poate conecta şi la o aplicaţie dedicată. Vă poate ajuta şi la calcularea de volum, arie sau chiar la măsurarea continuă. Aplicaţia pentru mobil sau tabletă poate chiar servi la trasarea unei schiţe a unui spaţiu.

4. Gamesir G3s Series Bluetooth Wireless Gamepad

Gamesir G3S

Cei care doresc neapărat un joystick pentru telefonul mobil sunt puşi în dificultate, pentru că nu ştiu ce să aleagă. Ideal e să fie şi compatibil cu terminalul vostru şi ieftin şi să aibă şi feedback bun. Pe toate le împacă acest model Gamesir vândut de GearBest la suma de 26 de dolari. E compatibil cu modele iPhone şi iPad, terminale Android, dar şi PC şi PS3.

Se conectează via Bluetooth şi are recenzii majoritar pozitive. Dispunerea butoanelor aminteste de joystickul de PlayStation şi mânerele sunt chiar mai comode decât la Dual Shock. Are şi feedback prin vibraţii şi funcţionează la o distanţă de 7 metri.

5. Star Pistol Inteligent cu Bluetooth 4.0

Pistol Star

Şi pentru că tot suntem în zona accesoriilor de gaming pentru mobil, pistolul Star inteligent de la Quickmobile e perfect pentru shootere şi titluri AR. Îl găsiţi la preţul de 199 lei şi funcţionează pe baza a două baterii AAA. Are o aplicaţie asociată, se conectează via Bluetooth la smartphone şi are un trăgaci ergonomic. Telefonul e plasat în cătarea pistolului şi vă poate afişa ţinte în softuri de tip augmented reality.

A nu se folosi lângă poliţişti sau jandarmi totuşi...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×