iPhone Xs are precomenzi sub aşteptări, conform analiştilor; iPhone XR ar ajunge la 50% din vânzări

1.737 ori
<b>iPhone Xs are precomenzi sub aşteptări, conform analiştilor; iPhone XR ar ajunge la 50% din vânzări</b>Odată cu veștile legate despre numărul record de precomenzi înregistrate de Apple Watch Series 4 vin și informații despre cum merg noile modele iPhone la acest capitol. Astfel aflăm că varianta de 5.8 inch numită iPhone Xs

Una caldă şi una rece pentru Apple astăzi, după ce am aflat că Apple Watch Series 4 are precomenzi peste aşteptări, acum analiştii afirmă că iPhone Xs nu performează pe măsura dorinţei Apple. E vorba evident despre precomenzi şi avem detalii mai jos.

Înainte să începem să disecăm ce au spus experţii, vă invit să suflăm împreună şi în iaurt pentru pe parcursul ultimului an am tot văzut titluri bombastice şi experţi care au zis că iPhone X este un eşec. Când Apple a anunţat în primăvară şi primele cifre reale de vânzări, s-a dovedit a fi cel mai popular smartphone din ultimul an. Celebrul analist Ming-Chi Kuo scrie acum într-un raport că iPhone Xs este cel mai puţin cerut model dintre cele 3 noi.

iPhone xs

E posibil că asemănarea sa cu iPhone X ca design, ecranul în mare similar şi camera duală doar cu mici upgrade-uri să fi descurajat publicul. iPhone Xs Max pe de altă parte este cerut în număr mare în China, unde finisajul auriu şi ecranul cel mare sunt aspecte căutate de public. iPhone Xr e de asemenea comandat la cote înalte şi ar putea ajunge să reprezinte 55%-60% dintre vânzările iPhone în perioada următoare.

Acestea sunt doar precomenzi şi ele pot fi anulate, clienţii se pot răzgândi, returna unităţile, sau să îşi schimbe părerea, deci nimic nu e bătut în cuie. Kuo mai observă şi că timpii de livrare pentru Xs Max sunt mai scurţi decât cei văzuţi pentru iPhone X anul trecut. Acest lucru ar avea de-a face mai degrabă cu un lanţ de distribuţie mai bun totuşi, decât cu o cerere scăzută.

iPhone Xs Max ar reprezenta până la 30% din livrările de iPhone-uri noi, în vreme ce iPhone Xs ar reprezenta între 15 şi 20%.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×