Turul Magazinelor #71: Espressor high end controlat de telefon, aparat de extindere acoperire WiFi, scaun de gaming şi antivirus la preţ minuscul

2.458 ori
<b>Turul Magazinelor #71: Espressor high end controlat de telefon, aparat de extindere acoperire WiFi, scaun de gaming şi antivirus la preţ minuscul</b>Poate că promoțiile de Black Friday sunt pe final, dar asta nu înseamnă că nu mai găsim reduceri interesante. În Turul Magazinelor 71 vă propunem câteva produse atractive ca preț și funcționalitate, printre acestea regăsindu-se și un minunat espressor

Black Friday-ul românesc îşi trăieşte ultimele zile, dar cele din afară se pregătesc să înceapă. Mai exista totuşi câteva oferte bune local, ici şi colo şi noi le-am rezumat mai jos. Avem şi un espressor de nouă generaţie, care poate fi controlat de pe telefon, un gadget foarte, foarte haios din China şi un scaun de gaming la preţ bun.

1. Espressor De'Longhi ECAM656.55MS PrimaDonna Elite

Cum vă sună suma de 2.020 de euro (Amazon) pentru un espressor de genul? De'Longhi este o firmă reper în zona cafetierelor şi espressoarelor, iar acest produs de nouă generaţie are şi avantajul că poate fi controlat de pe smartphone, astfel încât să aveţi latte machiato-ul gata când ajungeţi acasă. Evident, De'Longi PrimaDonna Elite e mai degrabă menit pentru baruri, puburi şi restaurante decât pentru omul de rând. Cântăreşte 12 kg, iar aplicaţia pentru Android şi iOS permite controlul în timp real al pregătirii cafelei.

Putem personaliza nivelul de aromă, cantitatea de lapte, cantitatea de cafea şi să salvăm diferite reţete pe telefon.

2. Câinele care mănâncă bani - super puşculiţă

Pusculita

Aceasta e cea mai haioasă puşculiţa văzută de mine în ultimii ani şi un gadget tare amuzant, atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari. Recunosc că mă amuză şi câinele acela făcut din facturi şi post it-uri din reclama ING şi se merge pe aceeaşi idee şi aici. De fiecare dată când îi puneţi căţelului bani în găleata cu mâncare el va începe să devoreze monedele, care vor ajunge jos în cutie, adevărata puşculiţa.

Produsul se găseşte la aceşti retaileri şi costă în jur de 11-15 dolari.

3. Range Extender Wireless TP-Link TL-WA860RE, 300 mbps

Extender semnal router

Dacă TP-Link produce telefoane, nu înseamnă că s-a lăsat de produs echipamente de reţea din fericire. Un astfel de device este şi un range extender WiFi, pe care îl găsiţi la suma de 89 de lei la Flanco.ro, după o reducere. Scopul gadgetului este să crească aria de acoperire a semnalului WiFi în casa voastră şi aduce şi o viteză de acoperire de 300 Mbps.

Are o priză suplimentară şi e foarte uşor de montat pe perete, sau oriunde doriţi. E de tip plug and play şi nu necesită vreun setup special.

4. Scaun Gaming Rocker Racer

Scaun Gaming

La evoMAG.ro încă mai găsiţi reduceri de Black Friday, inclusiv cea pentru scaunul de gaming Rocker Racer. Costă 649 lei şi vine cu un design ergonomic, numai bun pentru a vă găzdui sesiunile lungi de jocuri de curse sau shootere. Include un sistem audio stereo, are husa poliuretanică de culoare negru-rosu şi are şi intrare MP3 Player, iPod, computer sau radio.

O investiţie bună pentru un spate mai relaxat şi fără crampe după ore bune de Watch Dogs 2.

5. Bitdefender Antivirus Plus 2017, 2 PC, Licenţa nouă, Licenţa BOX

Antivirus

Probabil cea mai bună reducere de azi e cea pentru antiviruslui Bitdefender, care costă doar 35 lei la evoMAG.ro şi acoperă şi 2 PC-uri cu această licenţă. Include şi soluţie anti ransomware, protecţie pentru banking online, administrator de parole şi asistenta securitate WiFi. Licenţa durează un an şi avem şi o soluţie de browsing sigur.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×