Cele mai noi protecţii de ecran pentru Galaxy S10 nu au orificiu frontal, dar apar şi unele cu decupaj mai mic pentru camera selfie

1.564 ori
<b>Cele mai noi protecţii de ecran pentru Galaxy S10 nu au orificiu frontal, dar apar şi unele cu decupaj mai mic pentru camera selfie</b>În ultimele săptămâni au tot scăpat protecţii de ecran pentru Samsung Galaxy S10 şi variante derivate. Am văzut unele plate pentru Galaxy S10 Lite şi unele cu margini curbate pentru celelalte modele, chiar şi una edge to edge pentru

În ultimele săptămâni au tot scăpat protecţii de ecran pentru Samsung Galaxy S10 şi variante derivate. Am văzut unele plate pentru Galaxy S10 Lite şi unele cu margini curbate pentru celelalte modele, chiar şi una edge to edge pentru Galaxy S10 Beyond X. Azi apare o controversă, sub forma unor protecţii de ecran fără decupaj aferent.

Protectii ecran Galaxy S10

Vă reamintesc că ultimul consens al scăpărilor arată faptul că Samsung Galaxy S10 ar trebui să debuteze prin februarie 2019, cel mai probabil pe 24 februarie. Ar trebui să ajungă la vânzare primele 3 variante pe 8 martie. Recent am văzut o protecţie pentru Galaxy S10 Lite, care dezvăluia un panou plat, muchii simetrice şi decupaj pentru camera selfie.

Protectii ecran Galaxy S10

Cele mai noi panouri totuşi apar în tripletă, dar fără orificii. Ceea ce vedeţi în imagini este o serie de protecţii pentru Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ şi Galaxy S10 Lite. Galaxy S10 Lite ar putea avea cea mai mică "bărbie" dintre cele 4 modele. Muchiile de pe Galaxy S10+ şi S10 cel standard nu sunt simetrice complet, bărbia fiind ceva mai lată. S10 Lite e simetric pe toate cele 4 laturi.

Protectii ecran Galaxy S10

Ce e drept lipsa unui orificiu în panoul de protecţie nu e chiar aşa dramatică. Fie creatorul accesoriilor s-a grăbit cu designul, fie a pariat pe transparența protecţiei pentru a permite camerei selfie să facă poze prin ea. Aş fi aşteptat totuşi să văd şi ceva diferenţe între decupaje dacă existau, pentru că Galaxy S10+ ar avea camera frontală duală şi S10 singulară.

Protectii ecran Galaxy S10

Apoi trecem la Phone Arena şi cele mai noi randări ale sale. Ele includ clar acel decupaj, dar unul ceva mai mic şi mai discret decât la Galaxy A8s. Se pare că e ceva mai greu să faci un orificiu într-un panou LCD, pentru că acesta are retroiluminare. La OLED-uri scapi de grija asta şi poţi fora cu laserul mai uşor.

Protecţia care apare în materialul Phone Arena pare să prezinte decupajul selfie în dreapta de această dată. Cu atâtea contradicţii nu ştim ce să mai credem, dar deseori producătorii de accesorii îşi dau în petec, aşa că mai aşteptăm până se aşează lucrurile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×