Turul Magazinelor #520: Amazon Echo Dot 2 la preţ mic, laptop Lenovo ieftin, maşină de spălat sub 1000 lei şi reduceri eMAG.ro pentru mâine

1.428 ori
<b>Turul Magazinelor #520: Amazon Echo Dot 2 la preţ mic, laptop Lenovo ieftin, maşină de spălat sub 1000 lei şi reduceri eMAG.ro pentru mâine</b>A început o săptămână nouă şi dacă au plecat cei mici la şcoală, mama şi tata au mai mult timp de shopping. Ca atare am găsit câteva produse atractive, electrocasnice, electronice, ceva pentru pisică de casă şi o boxă inteligenta la preţ bun

A început o săptămână nouă şi dacă au plecat cei mici la şcoală, mama şi tata au mai mult timp de shopping. Ca atare am găsit câteva produse atractive, electrocasnice, electronice, ceva pentru pisică de casă şi o boxă inteligentă la preţ bun. Avem un frigider, o colecţie de oferte eMAG.ro pentru mâine, laptop, maşină de spălat şi un skateboard. Toate mai jos!

1. Maşină de spălat rufe Beko

Maşină de spălat rufe Beko

Începem cu o maşină de spălat Beko, una dintre mărcile cele mai economice de electrocasnice, la capitolul consum. Au câştigat şi extra respect, fiind sponsor FC Barcelona o bună perioadă de timp. Ei bine, această maşină de splat compactă costă sub 1000 de lei la Cel.ro. Este economică, făcând parte din clasa A+++ şi vine cu un LCD alb , 5 ani garanţie şi 15 programe. Are 1200 de rotaţii pe minut şi sistemul brevetat Aquafusion, care valorifică la maxim consumul de apă, energie şi detergent.

2. Laptop Lenovo IdeaPad 320-15IAP

Lenovo IdeaPad 320-15IAP

Dacă tot a reînceput şcoala, poate îi veţi lua celui mic un laptop, iar dacă aveţi buget limitat, acest model de 999 lei de la Altex.ro poate fi soluţia. Are dotări de Chromebook aş spune, doar ca la o căutare rapidă pe Compari.ro toate Chromebookurile de la noi au un enervant preţ de 2000 de lei. Ei bine acest laptop costă doar 999 lei, are ecran de 15.6 inch, 4 GB RAM şi 500 GB stocare. Vine cu rezoluţie de 1366 x 768 pixeli, 2 porturi USB 3.0, HDMI, cititor de carduri şi baterie cu 2 celule.

3. Revoluţia preţurilor pe eMAG.ro

Revoluţia preţurilor pe eMAG.ro

Mâine de la prima oră, pe 15 ianuarie începe Revoluţia Preţurilor eMAG. Este prima mare campanie din 2019 şi include reduceri de până la 60%. Pe lista se află un laptop HP Omen de gaming de 17.3 inch la 4399 lei, cu 12 GB RAM şi Core i7, televizor LED Smart Samsung de 123 cm la 1799 lei (4K) sau o saltea ortopedică Bio Memory la doar 599 lei. Mai multe reduceri sunt aici.

4. Boxă portabilă Amazon Echo Dot 2

Amazon Echo Dot 2

Una dintre cele mai accesibile boxe inteligente cu asistent virtual este Amazon Echo Dot 2, care se găseşte la Quickmobile.ro la suma de doar 184 de lei. Cântăreşte 163 de grame şi vine cu conexiune WiFi. Vă poate citi cărţi audio, răspunde la întrebări de cultură generală şi redă muzică, plus reţete pentru a găti ghidat de un chef. Evident poate controla şi aparate inteligente din casă.

5. Jucărie pisică

Jucărie pisică

Cine are pisică şi vrea să îi dea ceva de făcut pentru a da jos osânza de sărbători, are acum un gadget super ieftin la Cafago.com. Costă doar 3.69 euro şi este un laser, o jucărie 3 în 1, care e bună şi ca pointer la şcoală la prezentările de proiecte. Numai să nu îl folosiţi pe stadion pentru a deranja un fotbalist când bate o lovitură liberă. Are 3 moduri de iluminare: UV flashlight, ultra bright flashlight şi lumină roşie focalizată.

6. Skateboard

Skateboard

Unul dintre cele mai ieftine mini skateboard-uri văzute de mine vreodată este acest model descoperit pe Lightinthebox.com. Măsoară 57 cm şi costă doar 10.79 dolari. Vine pe verde, albastru sau roz are un design urban şi judecând după fotografii, roțile sunt de calitate. Suportă greutate de până la 200 de kilograme.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×