Turul Magazinelor #490: Frigider şi maşină de spălat vase sub 1000 de lei, televizor mare la reducere şi Pixel 3 la precomandă în România

1.460 ori
<b>Turul Magazinelor #490: Frigider şi maşină de spălat vase sub 1000 de lei, televizor mare la reducere şi Pixel 3 la precomandă în România</b>Avem astăzi pentru voi un tur al magazinelor foarte interesant, ediție în care vă propunem achiziția unui frigider și a unei mașini de spălat vase, fiecare cu preț de sub 1000 lei. Avem și telefoane proaspăt sosite la precomandă în România

Am revenit cu Turul Magazinelor, ediţia de mijloc de săptămână, cu electrocasnice şi recent anunţul Google Pixel 3 în prim plan. Avem pentru voi reduceri la combină frigorifică şi maşina de spălat vase, ambele la sub 1000 de lei, dar şi o anvelopă de iarnă şi un televizor cu diagonală generoasă la preţ mic. Toate acestea plus o brăţară de fitness Huawei proaspăt sosit şi cu o sumă mică aferenta.

1. Televizor LED Vonino LE-4080Z, 101 cm, FHD

Vonino LE-4080Z

În general un televizor de 100+ cm costă peste 1000 de lei, fie el şi Full HD. Noi am găsit la evoMAG.ro modelul acesta Vonino la sub 800 lei, cu diagonală de 101 cm şi rezoluţie Full HD. Are suport inclus la pachet şi vine cu o doză de bere gratis la pachet, dacă ridici televizorul din showroom până pe 21 octombrie. Mai vine la pachet şi cu o cartelă Orange PrePay cu 6 euro credit. Televizorul are 3 porturi HDMI, ecran LED, port USB 2.0 şi vine şi cu slot CI.

2. Combină frigorifică Arctic AK54270+

Arctic AK54270+

O combină frigorifică la sub 1000 de lei sună bine, iar eMAG.ro ne propune un model Arctic de 262 litri la doar 969 lei. Aveţi şi buy back de 150 de lei pentru electrocasnice vechi şi susţineţi economia locală cumpărând un produs Arctic. Are un compartiment special în congelator care oferă congelare rapidă, utilă pentru perisabile. Rafturile sunt din sticlă ranforsată, iar raftul de pe uşă permite depozitarea sticlelor de mari dimensiuni. Avem şi uşi reversibile şi termostat ajustabil.

3. Maşină de spălat vase Hansa ZIM 415WB

Hansa ZIM 415WB

Am zis-o şi o mai spun: orice maşină de spălat vase sau rufe la sub 1000 de lei e chilipir. În cadrul Stock Busters, eMAG.ro pune la bătaie o maşină de spălat vase la suma de 989 lei. Are 9 seturi, 5 programe şi face parte din clasa A++ energetică. Este silenţioasă, eficientă cu consumul de apă şi energie şi curăță rapid vasele.

4. Anvelopă iarnă Firestone WinterHawk 3

Firestone WinterHawk 3

Pentru că am intrat în sezonul rece, cel puţin calendaristic, e momentul să ne echipăm cum trebuie. Fie şi numai pentru faptul că dacă mergi la Sfântul Gheorghe sau pe Transfăgărăşan fără aşa ceva eşti clar pierdut în munţi. Anvelopa costă 279 de lei la Cel.ro şi cu puţin peste 1000 de lei v-aţi echipat maşina de iarnă.

5. Pixel 3 în România

Pixel 3

Aseară a debutat Google Pixel 3, împreună cu Pixel 3 XL şi deja le avem la precomandă în România. Quickmobile.ro îl vinde pe Pixel 3 la suma de 3999 lei  şi pe Pixel 3 XL la suma de 4499 lei. Telefoanele au două camere frontale de 8 megapixeli, dar şi o cameră principală de 12.2 MP cu stabilizare optică. Au ecrane HDR, corpuri rezistente la apă şi praf, încărcare wireless şi o sumedenie de funcţii noi ale camerelor.

Pixel 3 XL

De la un Portrait reglabil, la un mod special de captură low light fără bliţ şi o tehnologie AI care alege captura ideală dintr-o serie de poze. Alegerea se face încât toţi subiecții să aibă ochii deschişi şi eventual să fie prinşi zâmbind. Telefoanele sunt fabricate din sticlă şi metal, iar modelul cel mic de 5.5 inch Pixel 3 e chiar compact la doar 148 de grame la cântar.

6. HUAWEI Honor Band 4

Honor Band 4

Cea mai nouă varianta de brăţară de fitness Huawei Honor a ajuns la GearBest.com şi costă 22.99 dolari. Acesta este un discount promoţional de debut, care se termină în 4 zile. Brăţara are ecran OLED tactil, curele interschimbabile, design unisex şi o baterie ce oferă 21 de zile de funcţionare în standby. Are Bluetooth 4.2 şi se conectează lejer la terminale cu iOS sau Android. Rezistă la înot şi transpiraţie şi are reminder pe bază de vibraţii.

Cântăreşte doar 17 grame şi monitorizează somnul. Se poate purta și la adidas.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×