Turul Magazinelor #521: Trotinetă electrică pliabilă, televizor LED la câteva sute de lei, boxe Logitech 60W şi Roomba la ofertă

1.347 ori
<b>Turul Magazinelor #521: Trotinetă electrică pliabilă, televizor LED la câteva sute de lei, boxe Logitech 60W şi Roomba la ofertă</b>Continuăm seria de Tururi ale Magazinelor, de această dată cu o serie de produse electronice şi electrocasnice. Practic avem câte ceva pentru fiecare cameră din casă, de la sufragerie la dormitor şi bucătărie. Avem un televizor LED Full HD

Continuăm seria de Tururi ale Magazinelor, de această dată cu o serie de produse electronice şi electrocasnice. Practic avem câte ceva pentru fiecare cameră din casă, de la sufragerie la dormitor şi bucătărie. Avem un televizor LED Full HD la câteva sute de lei, boxe Logitech bune pentru dormitor, aspirator Roomba, aparat de ascuţit cuţite de bucătărie, dar şi mănuşi cu LED şi o trotinetă electrică. Toate sunt mai jos la preţuri bune:

1. Televizor LED Nei 24NE5000, 61 cm, Full HD

Nei 24NE5000

Poate cel mai ieftin televizor Full HD din România, acest model NEI de la eMAG.ro costă sub 450 de lei. Face parte din Revoluţia Preţurilor şi cred că dispare din stoc în curând, aşa că trebuie să vă grăbiţi. E drept, nu e un TV chiar mare, la doar 61 cm în diagonală, dar rezoluţia e un plus. NEI e prezentă în România din 1993 şi este un brand apreciat în ţara noastră.

Televizorul are timp de raspuns de 5 ms, aspect 16:9, ecran plat şi tuner digital DVB-T, DVB-C. Are slot CI+, intrare USB şi port HDMI, plus Time Shift, Teletext şi PVR.

2. Trotinetă electrică pliabilă Windgoo M11

Windgoo M11

La evoMAG.ro a intrat în ofertă o trotinetă electrică pliabilă care se încadrează în normele de preţ ale pieţei. Costă 1599 lei. Mi se pare OK atât viteza de 24 km/h, cât şi autonomia de maxim 25 de kilometri. Pentru mediul urban e OK pentru o zi de mers la muncă să zicem, dus întors. Are frană electronică şi pe disc, dar şi far LED, util noaptea. Poate urca pante de până la 15 grade înclinare şi are roţi pneumatice de 8.5 ţoli în faţă şi spate.

3. Boxe Logitech Z533

Logitech Z533

La Cel.ro am găsit un set de boxe Logitech de 60W la suma de doar 329 de lei. Este un sistem 2.1, ideal pentru muzică, jocuri şi filme. Acestea sunt boxe cu fir, cu sateliţi de 66 mm şi care oferă o acustică de 2 x 15 Watt. Avem control special de bas, telecomandă şi subwoofer.

4. Aspirator robot iRobot Roomba 616

iRobot Roomba 616

Aspiratoarele iRobot Roomba sunt unele dintre cele mai premium de pe piaţă, iar asta se reflectă în preţul lor. Astfel, oferta de la PCGarage.ro cu un Roomba 616 la 1199 lei nu sună rău deloc. Acest model are o tehnologie avansată a capului de curăţare şi vine cu sistemul de curăţare iAdapt, plus coş colector modernizat AeroVac.

Poate curăţa orice pardoseală dură şi covor, realizează curăţenia laterală în 3 faze şi vine cu staţie de încărcare cu adaptor integrat. Vine cu perie rotativă și realizează aspirare uscată. Are un sistem special care îl împiedică să se încurce în cabluri.

5. Mânuși cu LED-uri

Mânuși cu LED-uri

Aceste mânuşi nu au nevoie de nici o prezentare: e vorba despre o pereche de mânuşi cu LED-uri la degete, care costă doar 8.59 euro la Cafago.com. Sunt ideale pentru petrecerile pe pârtia de schi, dar şi petreceri în general. Au multiple opţiuni de culoare şi stroboscop, operează pe bază de baterie şi sunt user friendly. Pot fi folosite de un DJ şi oferă până la 30 de ore de autonomie. Atenţie, nu rezistă la apă!

6. Aparat pentru ascuțit cuțite

Aparat pentru ascuțit cuțite

Cine se crede un mic Master Chef, are nevoie de unelte pe măsură. Aici vine în ajutor acest Professional Knife Sharpener, care face ce îi spune numele şi anume ascute cuţite în mod profesionist. Este fabricat din oţel inoxidabil şi tungsten/carbide, iar GearBest.com îl vinde la preţul de 13.12 dolari.

Ascute cuţite, bricege, brice şi lame şi are o bază solidă pentru a evita alunecările şi accidentele. Suportă cuţite japoneze, cuţite de chef, chiar şi pe cele zimţate şi cele de tăiat oase. Poate ascuţi şi o toporişcă mai mică la o adică.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×