BOE pregăteşte producţia ecranelor OLED flexibile de generaţie a şasea, cu o nouă linie de producţie

1.469 ori
<b>BOE pregăteşte producţia ecranelor OLED flexibile de generaţie a şasea, cu o nouă linie de producţie</b>BOE a ajuns un nume cunoscut tuturor pe final de an 2018, atunci când am aflat că au furnizat panouri de calitate pentru Huawei Mate 20 Pro, faţă de cele LG cu defecte. Apoi aflăm de investiţiile firmei chineze de 6.8 miliarde de dolari

BOE a ajuns un nume cunoscut tuturor pe final de an 2018, atunci când am aflat că au furnizat panouri de calitate pentru Huawei Mate 20 Pro, faţă de cele LG cu defecte. Apoi aflăm de investiţiile firmei chineze de 6.8 miliarde de dolari într-o linie de producţie de panouri AMOLED. Azi aflăm că lucrurile au mers aşa bine că se deschide a treia linie de producţie.

De ce ne interesează acest lucru? Pentru că firma chineză producţie inclusiv ecrane OLED flexibile de generaţie a şasea, care ar putea ajunge pe pliabile în acest an. Un panou al său pliabil a fost prezentat la începutul lunii, fiind foarte convingător şi sosind cu promisiunea a 100.000 de plieri fără daune. Sursele afirmă că BOE a fost aleasă să furnizeze ecranele pentru primul smartphone pliabil Huawei, deci nu ne surprinde să îi auzim extinzându-şi producţia.

Se pare că BOE ar fi terminat recent construirea liniei de producţie din Mianyang, a doua la număr, după cea din Chengdu. Acum se pregăteşte pentru a treia linie, aflată în Chongqing, care are o capacitate de 48.000 de panouri pe lună. Investiţia aferentă este de 6.88 miliarde de dolari. Panourile flexibile nu sunt doar pentru telefoane, ci şi pentru industria auto şi pentru laptopuri chiar.

Estimările arată că în 2018 au fost livrate 157.6 milioane de panouri flexibile OLED, o creştere de 3 ori faţă de 2015. Numărul va urca şi mai mult în 2019.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×