Turul Magazinelor #531: Televizor LED 4K sub 900 lei, Xiaomi Mi Mix 2 şi SSD de aproape 1 TB la cel mai bun preţ

2.375 ori
<b>Turul Magazinelor #531: Televizor LED 4K sub 900 lei, Xiaomi Mi Mix 2 şi SSD de aproape 1 TB la cel mai bun preţ</b>În Turul Magazinelor de azi, avem oferte cu perioadă limitată de disponibilitate, care sunt aşa bune că expira imediat. Avem un Xiaomi Mi Mix 2 la cel mai bun preţ de până acum, un SSD de 1 TB la sumă excelentă şi un televizor QLED 4K

În Turul Magazinelor de azi, avem oferte cu perioadă limitată de disponibilitate, care sunt aşa bune că expira imediat. Avem un Xiaomi Mi Mix 2 la cel mai bun preţ de până acum, un SSD de aproape 1 TB la sumă excelentă şi un televizor QLED 4K la o sumă corectă. Nu uităm de un TV 4K la sub 900 de lei şi Chromecast la reducere, plus un stick USB foarte generos ca stocare.

1. Televizor LED Allview 43ATC5000-U, 4K, 109 cm

Allview 43ATC5000-U

Oferta zilei sau poate chiar a lunii este de departe acest televizor 4K Allview de 109 cm. Ajunge să coste sub 900 de lei la evoMAG.ro şi vine cu soundbar încorporat şi slot CI+. Are reglaj automat pentru luminozitate şi o funcţie CABC care controlează lumina de fundal, dozând-o optim pentru un consum redus de energie.

Există şi funcţie Surround Sound, dar şi tehnologia Speaker Guard, care împreună cu amplificatorul dedicat creează o ambianţă perfectă la filme. Are şi control vocal prin asistentul vocal AVI.

2. MiraScreen G2 (Atenție, nu e Chromecast!)

Chromecast MiraScreen G2

Încă o ofertă bună, tot la evoMAG.ro îl aduce pe acest dongle MiraScreen la doar 89 de lei. Se conectează via HDMI, se alimentează via microUSB şi suportă output 4K. Puteţi conecta la el un telefon cu iOS sau Android, dacă sunt în aceeaşi reţea WiFi. Este suportat nu doar streaming din Netflix, YouTube, Hulu, ci şi unele jocuri ca Just Dance. Suportă Miracast, DLNA, AirMirror, AirPlay.

3. Xiaomi Mi Mix 2

 Xiaomi Mi Mix 2

Un telefon lansat în toamna lui 2017, dar care încă se ţine bine, Xiaomi Mi Mix 2 ajunge să coste doar 1199 lei la PCGarage.ro. Ca dotări nu sună deloc rău, între 6 GB RAM şi procesorul Snapdragon 835. Vine şi cu un bonus sub formă de baterie externă Hama de 2200 mAh. Ecranul său de 5.99 inch are muchii foarte înguste, iar spatele din ceramică fură privirea. Avem şi o cameră singulară de 12 MP în spate, cu stabilizare optică şi frontală de 5 MP.

4. SSD Toshiba Q300 960GB

SSD Toshiba Q300 960GB

De departe cel mai bun raport calitate preţ pe piaţa SSD la ora actuală îl are produsul aflat la discount la PCGarage.ro în aceste zile. E vorba despre un SSD Toshiba de nu mai puţin de 960 GB stocare, care costă doar 528 lei. În general lumea cumpără computere cu SSD-uri de 120 sau 250 GB, rar de 500 GB, dar aici vorbim despre 960 GB, cu toată viteza şi durabilitatea asociată unui SSD clasic. Este un SSD intern cu viteză maximă de scriere de până la 530 MB/s.

5. Memorie USB 128GB

Memorie USB 128GB

Dacă vrei să transporţi fotografii RAW, filmări 4K şi fişiere importante de mari dimensiuni în format compact, un stick USB e soluţia. Am găsit unul cu 128 GB stocare la eMAG.ro la doar 159 de lei. Mi se pare bun preţul pentru un device care nu e un SSD sau HDD căruia să îi porţi de grijă. Era drăguţ să fie pe USB 3.0, dar ne descurcăm şi cu 2.0, la viteze de transfer de 5 MB/s la scriere şi 20 MB/s la citire.

6. Televizor Samsung QE49Q6FNATXXH, QLED, 4K, 123 cm

Samsung QE49Q6FNATXXH

Am mai scris despre reduceri la televizoare QLED şi iarăşi avem un model de gen. Îl găsim la Altex.ro la 3299 lei, sumă care nu e rea deloc. Are muchii foarte înguste, vine cu diagonală de 123 cm, suport HDR şi rezoluţie 4K. Are şi funcţii smart, Tizen OS la bord şi faţă de OLED-uri, QLED-ul nu se arde şi are culori mai realiste.

Contrastul e superior şi HDR-ul se face simţit în peliculele de pe Netflix. Cablajul e bine ascuns şi există şi un mod "tablou" pentru a camufla televizorul în peisajul camerei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×