Turul Magazinelor #565: Monitor LED curbat la reducere, AirPods 2 la ofertă şi un soundbar puternic + Galaxy S9+ la cel mai bun preţ

1.990 ori
<b>Turul Magazinelor #565: Monitor LED curbat la reducere, AirPods 2 la ofertă şi un soundbar puternic + Galaxy S9+ la cel mai bun preţ</b>Suntem într-o zi ploioasă de marţi, care e ideală pentru vânat oferte din comoditatea unui fotoliu, cu un ceai cald în mână. Sau în metrou în drumul cel lung spre casă, de la muncă. Am găsit pentru voi cel mai bun preţ pentru

Suntem într-o zi ploioasă de marţi, care e ideală pentru vânat oferte din comoditatea unui fotoliu, cu un ceai cald în mână. Sau în metrou în drumul cel lung spre casă, de la muncă. Am găsit pentru voi cel mai bun preţ pentru Samsung Galaxy S9+ de până acum, plus un Xiaomi Mi 9 transparent sexy. Completăm cu un încărcător wireless rapid Samsung, un monitor LED curbat la reducere, căşti AirPods 2 şi un soundbar foarte puternic. Iată ofertele:

1. Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9+ nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiind şi acum puternic şi relevant printre telefoanele momentului. Vestea bună e că a pierdut serios din preţ faţă de anul trecut şi acum costă mai nou sub 2600 lei la PCGarage.ro. Avem de-a face cu un telefon puternic cu procesor Exynos 9810, difuzoare stereo de calitate şi o cameră duală solidă în spate. E destul de compact pentru mărimea diagonalei, de 6.2 inch şi are o baterie excelentă. Rulează orice joc modern, a primit şi Android Pie şi One UI, deci nu vă veţi simţi văduviţi de funcţionalitate nouă.

2. Monitor curbat Samsung LC27F390FHUXEN, 27 inch

Samsung LC27F390FHUXEN

Germanos are o întreagă serie de reduceri în aceste zile, iar noi ne-am oprit asupra unui produs de pe lista lor. E vorba despre un monitor curbat LED de la Samsung, cu rezoluţie Full HD şi timp de răspuns de 4 ms. Costă doar 719 lei şi are o diagonală de 27 de inch. Curbura sa de 1800R va crea un câmp vizual mai larg şi va îmbunătăţi percepţia adâncimii şi experienţa de gaming şi vizionare de filme. Are şi funcţii ca Eye Saver şi Flicker Free, care protejeaza ochii, plus un design ultrasubțire.

3. Căşti Apple AirPods 2

Apple AirPods 2

Căştile Apple AirPods 2 au debutat la început de primăvară şi iată-le ajunse şi la noi şi picând puţin câte puţin spre valoarea primei generaţii AirPods. evoMAG.ro le are la suma de 869.99 lei. Avem extra timp de convorbire, o nouă carcasă de încărcare wireless şi aceeaşi conectare "plug and play". Se configurează cu o singură atingere şi căştile stau excelent în ureche, indiferent de cât sport intens faceţi. Căştile se vor opri automat când le scoateţi din ureche.

4. Soundbar Sharp HT-SB140 150W

Sharp HT-SB140

Am văzut multe televizoare smart şi super dotate, unele chiar scumpe care nu au o acustică satisfăcătoare, mai ales dacă ai un spaţiu mare de desfăşurare. Nu strică să le fie completată experienţa de un soundbar, precum cel de la Sharp pe care l-am găsit pe Cel.ro. Costă 349 lei, după o reducere şi vine cu suport Bluetooth, HDMI, intrare audio şi intrare optică. Are putere de 150W, ceea ce e uriaş, având în vedere ca televizoarele sunt la nivelul zecilor de W. Greutatea de 1.3 kilograme nu e rea deloc şi avem şi suport ARC (canal returnare audio) şi Anynet+ (HDMI-CEC).

5. Încărcător wireless Samsung Duo

 Samsung Duo

Continuăm periplul printre produse Samsung, cu acest model de încărcător wireless duo cu alimentare rapidă. Costă 299 lei la Quickmobile.ro, ba chiar mai puţin dacă veţi folosi codul "QUICK202", pentru o reducere de 3%. E compatibil cu generaţiile Galaxy S de la Galaxy S6 Edge+ în sus, generaţiile Note şi suportă încărcarea a doua terminale simultan, să zicem un ceas şi un telefon. Are şi suport Fast Charge 2.0, încărcare Qi şi output de până la 10V şi 1.2A.

6. Xiaomi Mi 9 Transparent 

Xiaomi Mi 9 Transparent

Cred că e prima oară când văd la orice retailer care mi-a trecut prin faţa ochilor varianta transparentă de Xiaomi Mi 9. Terminalul apare la GearBest.com la suma de 2547 lei. Nu e atractivul 2100 lei care circulă pentru Mi 9 în ultima vreme, dar avem o versiune specială totuşi. Are 128 GB stocare, puternicul procesor Snapdragon 855 şi o bună parte din carcasa e transparentă.

E deblocat internaţional şi vă va face să ieşiţi în evidenţă faţă de toate telefoanele prietenilor. Sunt la vedere procesorul, camerele, bobina de încărcare wireless şi alte câteva componente prin spatele transparent. Primiţi şi 8 GB RAM şi o cameră triplă în spate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×