Turul Magazinelor #535: Notebook excelent la sub 300 de dolari, maşină de spălat cu control de pe mobil, electrocasnice ieftine la Altex

1.442 ori
<b>Turul Magazinelor #535: Notebook excelent la sub 300 de dolari, maşină de spălat cu control de pe mobil, electrocasnice ieftine la Altex</b>Turul Magazinelor e gata să vă închidă săptămâna, cu câteva produse electrocasnice de calitate şi la preţ bun. Avem o maşină de spălat deşteaptă şi care se diagnostichează de pe mobil, blender vertical şi friteuză, dar şi o masă

Turul Magazinelor e gata să vă închidă săptămâna, cu câteva produse electrocasnice de calitate şi la preţ bun. Avem o maşină de spălat deşteaptă şi care se diagnostichează de pe mobil, blender vertical şi friteuză, dar şi o masă de călcat la reducere mare. Gamerii primesc un monitor LED ASUS la câteva sute de lei, iar produsul vedetă este un notebook cu 6 GB RAM la sub 300 de dolari. Toate sunt mai jos:

1. Notebook AIWO i8

AIWO i8

În general nu alegem produsele vedetă de la magazinele din China, dar facem o excepţie azi. La GearBest.com am găsit un laptop compact, care e prea bun pentru a fi refuzat. La 13.3 inch în diagonală sună a rival pentru MacBook Air, dar dotările sunt modeste, totuși acceptabile la sub 280 de dolari. Vine cu Windows 10 preinstalat, procesor Intel Apollo Lake quad core la 1.5 GHz şi oferă o rezoluţie Full HD.

La această sumă avem de obicei doar ecran HD. Are şi 6 GB RAM şi cel mai important, un SSD de 256 GB pentru stocare. Oferă şi ieşire HDMI şi un webcam de 0.3 megapixeli, plus WiFi dual band.

2. Maşina de spălat rufe Samsung WW70J5246FX/LE

Samsung WW70J5246FX/LE

Cine vrea să facă marea trecere la o maşină de spălat ceva mai deşteaptă, are la dispoziţie acest model Samsung cu tehnologie Ecobubble care transformă detergentul în bule şi el pătrunde mai rapid în ţesături. Costă 1549 lei la evoMAG.ro şi vine cu motor cu Digital Inverter, care oferă o eficienţă energetică superioară, dar şi zgomot minim şi are o garanţie pe 10 ani.

Samsung a creat un sistem automat de monitorizare a erorilor Smart Check, care detectează şi diagnostichează problemele de pe aparat şi furnizează soluţii de depănare, totul pe bază de aplicaţie smartphone. Practic este o auto diagnosticare.

3. Masa de călcat Vileda F17504 

Vileda F17504

Tot la evoMAG.ro am găsit o masă de călcat care costă doar 79.99 lei, după reducere. Este un model simplu şi clasic, rabatabil şi rezistent. Testimonialele de pe evoMAG.ro spun că a ţinut şi 3 ani fără vreo daună. Este o masă lată, reglabilă pe înălţime şi se poate schimba husa.

4. Blender vertical SHARP SA-FP1001WR-EU

SHARP SA-FP1001WR-EU

Cine se apucă de regim "de mâine" are la dispoziţie acest blender vertical pentru a face shake-uri şi smoothie-uri. Costă doar 84 de lei la Altex.ro şi are putere de 300W. Marca Sharp este respectată în domeniu şi vine cu 1 treaptă de viteză, pus implus. Rezerva are capacitate de 300 ml şi accesoriile se pot curăţa în maşina de spălat vase.

5. Friteuză TEFAL One Filtra FF1621

TEFAL One Filtra FF1621

Continuăm cu electrocasnicele, iar Tefal are pentru voi o friteuză, care costă doar 184 de lei. Vine cu capacitate de 1.2 kilograme şi vine cu sita de filtrare. Tehnologia de filtrare a uleiului oferă o prăjire mai sănătoasă a mâncării. Scade şi mirosul, temperatura şi mâncarea e mai sănătoasă. Vine cu mânere pliabile şi termostat reglabil de la 150 de grade la 190 de grade. Gătirea se urmăreşte prin fereastra de vizualizare. Totul e foarte uşor de curăţat.

6. Monitor gaming ASUS VS248HR, 24 inch

ASUS VS248HR

Şi după atâtea electrocasnice nu uităm gamerii, prin intermediul acestui monitor LED ASUS, cu timp de răspuns de 1 ms. Îl găsiţi la PCGarage.ro la suma de 499 lei. Are o diagonală de 24 inch, panou TN şi rezoluţie Full HD. Vine şi cu rată de refresh de până la 83 KHz, este plug and play şi suportă şi montare VESA. Are ieşire VGA, HDMI şi DVI.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×