Primele iPhone-uri noi din 2019 ar putea sosi chiar în această lună (Zvon)

1.768 ori
<b>Primele iPhone-uri noi din 2019 ar putea sosi chiar în această lună (Zvon)</b>În ceea ce aş putea numi vestea şocantă a săptămânii, aflăm azi că primele noi iPhone-uri din 2019 ar putea sosi în această lună. În ultimii ani Apple a prezentat modelele iPhone în toamnă, în septembrie în special

În ceea ce aş putea numi vestea şocantă a săptămânii, aflăm azi că primele noi iPhone-uri din 2019 ar putea sosi în această lună. În ultimii ani Apple a prezentat modelele iPhone în toamnă, în septembrie în special. O excepţie a fost iPhone SE în martie 2016.

Surse din China afirmă că Apple vrea să compenseze un an 2018 slab la vânzări iPhone cu o lansare surpriză în această lună. E totuşi mai degrabă vorba de nuanţe noi de culoare pentru iPhone-uri existente deja. Ştiam deja că Apple va lansa căştile AirPods 2 în prima jumătate a anului, dar şi încărcătorul AirPower, plus un eventual iPad Mini 5.

Totuşi lansarea de iPhone-uri complet noi la început de an sună cam improbabil. Firma lui Tim Cook ar avea un eveniment bătut în cuie pentru luna martie, dar acela se va axa mai degrabă pe servicii, decât produse hardware. Acolo ar putea sosi serviciul de streaming video, eventual şi cel de gaming.

Revenind totuşi la noile iPhone-uri, se pare că vom vedea noi versiuni de iPhone XS și XS Max în următoarele 2 săptămâni. Ambele vor sosi pe faimosul Product RED, care în afară de look-ul arătos au şi un scop nobil, o parte din suma plătită pentru ele ajungand la organizaţii ce luptă contra HIV/SIDA. În mod inedit în China telefoanele se vor numi "China Red" şi nu Product RED.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×