ZTE Nubia Alpha este un smartphone flexibil care devine brăţară; Debutează pe 25 februarie la MWC 2019

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.360 ori
<b>ZTE Nubia Alpha este un smartphone flexibil care devine brăţară; Debutează pe 25 februarie la MWC 2019</b>ZTE a început să trimită invitaţiile pentru un eveniment organizat pe 25 februarie, marcând debutul terminalului Nubia Alpha. Acesta nu fi doar un pliabil cA toate celelalte, ci un terminal cu adevărat flexibil, care devine din telefon

ZTE a început să trimită invitaţiile pentru un eveniment organizat pe 25 februarie, marcând debutul terminalului Nubia Alpha. Acesta nu fi doar un pliabil ca toate celelalte, ci un terminal cu adevărat flexibil, care devine din telefon brăţară şi viceversa.

zte

Handsetul va sosi pe 25 februarie la MWC 2019, putând fi înfăşurat în jurul încheieturii. Terminalul are un ecran tactil flexibil şi vine cu protuberanţe lateral, iar cea din dreapta integreaza camera şi un buton. Există şi un port în stânga pentru transferuri de date, acolo fiind si pini de contact pentru încărcare.

Nubia a prezentat şi un promo video pentru Alpha (realizat în parteneriat cu China Unicom), care îl prezintă ca terminal de fitness. Ecranul OLED curbat este ataşat la o brăţară flexibilă din metal şi vine pe negru sau nuanţa Champagne. Produsul a fost prezentat sumar la IFA 2018, ca un concept, dar fără specificaţii. 

Pare să fie mai degrabă o brăţară decât un telefon la prima vedere. Încă nu e clar nici ce OS rulează şi dacă e Android cu un UI special sau o platformă nouă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×