Turul Magazinelor #60: gadgeturi pentru audiofili, de la microsistem Blaupunkt la căşti Sennheiser speciale pentru Android; Bonus accesoriu dual SIM pentru iPhone

2.063 ori
<b>Turul Magazinelor #60: gadgeturi pentru audiofili, de la microsistem Blaupunkt la căşti Sennheiser speciale pentru Android; Bonus accesoriu dual SIM pentru iPhone</b>Iată că astăzi ajungem la ediția cu numărul 60 din seria de articole informative Turul Magazinelor și continuăm la fel cum v-am obișnuit cu o serie de reduceri foarte atractive ale zilei. În centrul atenției avem de această dată produse destinate

Aş vrea să găsesc un om care zice "nu îmi place muzica" sau "nu ascult muzică", pentru că mi se pare fascinant să nu îţi placă unduirea vibraţiilor prin urechea ta internă şi creier. Şi cum unora le place atât de mult muzica încât americanii au creat şi un termen pentru asta, "audiophiles", există şi gadgeturi speciale pentru ei. Asta am adunat noi în acest tur al magazinelor, plus un gadget pentru cei care vor să aibă două SIM-uri pe iPhone.

1. Microsistem audio Blaupunkt Bluetooth MS35BT

Blaupunkt Bluetooth MS35BT

Dacă mă întrebaţi pe mine, acest sistem arată prea bine şi e prea generos pentru doar 399 lei la Cel.ro. Avem de-a face cu un microsistem audio Blaupunkt, cu suport Bluetooth şi două difuzoare de 60W incluse la pachet. Are conectori USB, jack audio şi evident se poate "lega" şi via Bluetooth la telefon, tableta sau laptop. Are 30 de presetari FM, deci prinde şi radio şi vine cu telecomandă la pachet.

În plus, poate reda muzică de pe memoria flash USB şi are un amplificator puternic. Aceasta poate fi considerată o soluţie bună pentru apartament, pentru că are un sunet mai echilibrat, mai puţin "bass heavy" şi nu mai deranjează vecinii prin subwoofere şi zgomotul lor pronunțat. De remarcat că preţul e cu atât mai bun la Cel.ro, cu cât la eMAG.ro costă cu 300 de lei mai mult, dar tot la eMAG.ro găsiţi şi o mulţime de recenzii pozitive, care să confirme calitatea produsului.

2. Căşti Sennheiser Momentum In-Ear G 506815 pentru Android

Sennheiser Momentum

Era o perioadă acum câţiva ani când cel mai mare audiofil pe care îl cunosc, care investise mii de euro în sisteme audio le recomanda tuturor căştile Sennheiser. Trebuie doar să pui urechea pe aşa ceva pentru a înţelege calitatea lor şi m-a intrigat la această pereche de căşti Momentum In-Ear G faptul că ea vine special pentru Android. Costă 449 lei la Marketonline.ro şi vine şi cu microfon omnidirecţional şi greutate de doar 16 grame.

Disponibile şi pe roşu pe Amazon, căştile au şi o variantă separată pentru iOS şi o telecomandă generoasă cu 3 butoane. Policarbonatul şi oţelul se îmbină pentru a crea corpul acestui accesoriu, iar finisajul glossy cromat conferă un look high tech şi aproape SF căştilor. Avem şi un "dynamic transducer" de 18 ohm care oferă un output uriaş şi un bas foarte puternic, plus înalte perfect redate.

Cu 46% din recenziile de pe Amazon fiind de 5 stele, acest produs e cu adevărat stelar.

3. NeeCoo Bluetooth V4.0 Dual SIM Card Adapter for iPhone

Adaptor dual-sim iPhone

Ei bine da, s-a ajuns şi acolo. Acum poţi să ai un iPhone dual SIM, deci uraaaa! Evident, totul e pe baza unui adaptor special, marca NeeCoo, care la EverBuying.net costă 29.99 dolari. Adaptorul funcţionează în tandem cu modele iPhone 5, 5S, 5C, 6, 6 Plus, 6S şi 6S Plus. Are şi o baterie de 380 mAh ce poate fi reîncărcată şi hai să vă explic conceptul său.

Adaptor iPhone

Imaginaţi-vă un gadget cu dimensiunile unui card de credit, dar gros cât jumătate de baterie externă. El poate găzdui un SIM extra şi ne permite să beneficiem de apeluri pe ambele SIM-uri pe iPhone fără probleme. Mai mult decât atât, are şi rol de telecomandă pentru cameră. Ofera o acoperire de 10 metri via Bluetooth şi vine cu un design arătos, pe bază de aliaj de magneziu-aliminiu, plus sticlă în faţă şi spate. Cu gadgetul ăsta mic şi gros de 4 mm în portofel sau buzunarul din spate o să mai aveţi încă un SIM asociat telefonului vostru Apple, în sfârşit.

Ştiţi ce ar fi genială? O husă care să ofere aceleaşi funcţii...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×