Turul Magazinelor #28: Reduceri la acumulatori externi, tableta Samsung la super preţ şi lămpi haioase şi smart

1.574 ori
<b>Turul Magazinelor #28: Reduceri la acumulatori externi, tableta Samsung la super preţ şi lămpi haioase şi smart</b>Dacă stau să mă gândesc puţin, mai toate accesoriile şi produsele găsite pentru Turul de azi ar putea fi destinate unei familii. Lămpile haioase pentru cel mic, tableta pentru văzut filme pentru mama şi tată, sau pentru jocuri pentru kinder..

Dacă stau să mă gândesc puţin, mai toate accesoriile şi produsele găsite pentru Turul de azi ar putea fi destinate unei familii. Lămpile haioase pentru cel mic, tableta pentru văzut filme pentru mama şi tată, sau pentru jocuri pentru kinder, iar acumulatorul pentru oricare dintre membri familiei. Nu ştiu cât sunteţi voi pregătiţi să daţi pe acumulatori externi, dar eu când văd un preţ sub 100 lei şi capacitate de 10.000 mAh îmi dau seama că e ceva bun. Hai să vedem ofertele!

1. Acumulatori externi la reducere

evoMAG.ro are o întreagă serie de reduceri pentru acumulatori externi, de toate formele, mărimile şi mărcile, ceea ce ne bucură. Nu o mai fi vremea de jucat Pokemon GO pe afară, pentru că începe să fie frig, dar excursiile pe munte şi bateria telefonului epuizată la facultate sunt 2 situaţii în care o baterie externă devine utilă.

ASUS ZenPower

Faimoasa baterie externă ASUS ZenPower de 10.050 mAh ajunge de la 139 lei la 89 lei cu această ocazie, dar găsim şi un Xiaomi Mi Power Bank de 16.000 mAh ajuns de la 199 lei la 125 lei. Există pe listă şi modele marca Esperanza, cu încărcare solară şi preţ de 59 lei pentru modelul Sun EMP109KG spre exemplu, de 5200 mAh. Şi TP-Link are un model interesant de 10400 mAh cu 2 porturi USB şi preţ de 89 lei după reducere.

2. Lămpi haioase şi smart

În secţiunea de accesorii Home Comfort şi gadgeturi smart de la Quickmobile mă uitam peste nişte termostaturi şi becuri smart şi mi-au furat privirea lămpile. Unele aduc cu ciupercile din Mario, altele se iluminează şi chiar emit arome relaxante. Lampa LED EMOI Night Mushroom costă 129 lei spre exemplu şi oferă iluminare naturală sau multicoloră.

Putem opta pentru lumina caldă şi folosi acest model că lampă de veghe pentru copil. Tot de la EMOI vine lampă smart LED cu difuzor de arome esenţiale şi boxa wireless inclusă. Costă 499 lei şi are foarte multe funcţii extra, precum umidificator, boxă portabilă, lampă şi totul se poate controla uşor de la distanţă, printr-o aplicaţie din Play Store sau App Store.

Avem chiar şi un microfon la bord şi control vocal. O ciupercă simpatică e şi modelul EMOI Smart LED Mushroom cu senzor de noapte, la 349 lei.

3. Tabletă Samsung la preţ accesibil

Samsung Galaxy Tab A 2016

Atunci când am văzut că Marketonline are tablete Samsung de la 559 lei m-am întrebat care o fi acel model accesibil de pornire. E vorba despre o tabletă Samsung Galaxy Tab A 2016 care costă doar 559 lei şi aduce dotări entry level, e drept, dar într-un pachet rezonabil. Rulează Android 5.1 şi are 8 GB stocare, dar şi 1.5 GB RAM.

Procesorul Snapdragon 410 nu e chiar rău şi mă bucur că primim această versiune şi nu cea cu procesor Spreadtrum, care era alternativa pentru acest device. Bateria Li-Ion de 4000 mAh ar trebui să asigure până la 100 de ore de playback muzical şi judecând după precedentele modele Galaxy Tab A, cred că livrează şi multe ore de playback video. Acest model îmi aminteşte de tabletele Tab Lite de la Samsung şi cu puţin noroc nu face chiar un compromis uriaş pentru ecranul IPS LCD de 7 inch, cu rezoluţie de 1280 x 800 pixeli. Mă refer evident la luminozitate. Camerele de la bord nu sunt rele deloc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×