Turul Magazinelor #122: televizoare gârlă la reducere, friteuză high end şi o braţară de fitness inedită

2.005 ori
<b>Turul Magazinelor #122: televizoare gârlă la reducere, friteuză high end şi o braţară de fitness inedită</b>Acest Tur al Magazinelor se poate numi foarte bine şi Turul Televizoarelor, pentru ca întâmplarea face ca atât eMAG.ro, cât şi Flanco să aibă o serie de reduceri la televizoare de top. Modele 4K şi Full HD sunt pe listă, cu diagonale peste 100 cm şi..

Acest Tur al Magazinelor se poate numi foarte bine şi Turul Televizoarelor, pentru ca întâmplarea face ca atât eMAG.ro, cât şi Flanco să aibă o serie de reduceri la televizoare de top. Modele 4K şi Full HD sunt pe listă, cu diagonale peste 100 cm şi mai toate cu preţuri sub 2000 lei. Am găsit şi o friteuză la preţ bun şi o brăţară de fitness inedită şi toate acestea se afla mai jos.

1. Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40K5502, Full HD

Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40K5502, Full HD

Din seria de reduceri TV Samsung de la eMAG.ro găsim acest model cu ecran de 101 cm şi rezoluţie Full HD. El costă doar 1.599 lei şi aduce funcţii smart, dar şi o secţiune specială educaţionala pentru cei mici, sub numele de EduPedia. Televizorul are două difuzoare de 10W, acustica Dolby, Slot CI+, 3 porturi HDMI şi 2 USB. Vine şi cu WiFi şi LAN şi are o funcţie specială de optimizare a conţinutului, cu un algoritm de filtrare şi reducere a zgomotului ce duce conţinuturile Full HD la o calitate mai degrabă apropiată de 4K.

Numărul de 288 de recenzii cu medie pozitivă a notelor e impresionant pentru acest produs pe eMAG.ro.

2. Televizor LED Smart Samsung, 100 cm, 40KU6402, 4K Ultra HD

Televizor LED Smart Samsung, 100 cm, 40KU6402, 4K Ultra HD

Televizor 4K sub 2000 de lei? Yes please! Acest model de 100 cm LED de la Samsung are rezoluţie 4K şi preţ de 1.999 lei. Are un procesor quad core la interior şi funcţionează şi ca centru de divertisment prin funcţiile sale smart. Rulează Tizen OS, pune la bătaie şi jocuri şi platforma EduPedia, pentru cei care vor să înveţe. Include pe lângă conţinuturi pentru juniori şi unele avansate academice via Khan Academy, pentru studenţi şi liceeni.

Acesta e un model 2016, cu acustica Dolby de 20W, slot CI+, 3 porturi HDMI 2 porturi USB.

3. Philips 43PFS5301/12 Smart TV LED, 108 cm, Full HD

Philips 43PFS5301/12 Smart TV LED, 108 cm, Full HD

Trecem la Flanco acum, unde un televizor smart LED de la Philips cu diagonală de 108 cm costă doar 1.499 lei, deci mai atractiv şi decât ofertele eMAG.ro cu modele Samsung. Aici avem acustica de 16W, 2 porturi USB 2.0, 2 porturi HDMI şi slot CI+. Primim şi conexiune wireless şi LAN, surround acustic şi tehnologia Micro Dimming, care analizează 6400 de zone diferite ale imaginii şi oferă cel mai bun contrast posibil.

Televizorul cântăreşte 11  kg si are garanţie pe 2 ani.

4. Friteuza Philips Viva Collection HD9220/50, 1425 W, 2.2 l

Tot Flanco are friteuza Philips Viva Collection la reducere, la preţul de 569 lei. Acesta nu e modelul clasic de friteuza ieftină, care îneacă mâncarea în ulei şi are un corp transparent. E vorba despre un device high end, care la debut costa şi 1000 lei şi permite prăjirea cartofilor spre exemplu printr-un procedeu ce implica cu până la 80% mai puţină grăsime conţinută de respectivii cartofi după gătire.

Aerul fierbinte circula rapid şi avem şi un element de grătar ce permite o gătire mai eficientă şi mai pătrunzătoare a puiului, vitei sau peştelui. Gătirea pe bază de aer fierbinte generează mai puţin miros şi vapori şi face totul mai uşor de curăţat.

5. 37 Degree L18 Smart Bluetooth Wristband Fitness Watch  -  BLACK

37 Degree L18 Smart Bluetooth Wristband Fitness Watch

Aceasta brăţară de fitness vândută de către GearBest are atuul unui preţ accesibil de 22 de dolari şi vine şi cu senzor de puls, dar şi unul care indică starea de spirit. Aparent monitorizează şi tensiunea arterială, ceva ce nu am văzut până acum pe un fitness tracker, deşi privesc cu suspiciune aceasta dotare la aşa un preţ mic. Senzorul de puls are şi detecţie a unor defecte de bătaie a inimii, precum tahicardia sau aritmia şi va afişa alerte.

Monitorizează şi somnul şi are rezistenta la apă în regim IP54. Dacă toate aceste funcţii sunt reale, acesta este un tracker de sănătate, mai mult decât de sport şi poate fi vital pentru persoanele cu probleme cu inima.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×