Turul Magazinelor #92: 3 boxe portabile la reducere, 3 televizoare la discount, Fashion Days cu reduceri de 70%

2.489 ori
<b>Turul Magazinelor #92: 3 boxe portabile la reducere, 3 televizoare la discount, Fashion Days cu reduceri de 70%</b>Dacă plănuiați de ceva vreme o înnoire a garderobei, atunci poate că astăzi este momentul potrivit. Cei de la FashionDays.ro vin în întâmpinarea noastră cu reduceri de până la 70% cu ocazia aniversării de 7 ani. Avem pentru voi ca recomandări și o serie

Ziua de azi stă sub semnul cifrei 3, dar şi a celei 7, pentru că Fashion Days a împlinit 7 ani de existenţă şi oferă reduceri de până la 70%. eMAG.ro oferă în aceste zile reduceri la cele mai tari boxe şi difuzoare, iar Flanco are televizoare la preţuri excelente, sub 2000 de lei şi cu diagonale mari. Am selectat cate 3 oferte bune si hai să vedem ce ne bucura urechea şi ochiul în aceste zile.

1. Boxă portabilă Ultimate Ears BOOM 2 Cherrybomb

Pe vremea când am testat noi difuzorul UE Boom 2 el costă 190 de euro la Orange sau 899 lei la Altex.ro. Acum a ajuns la doar 549 lei la eMAG.ro, mulţumită unei reduceri care face produsul mai puţin prohibitiv. UE Boom 2 este o boxă cu un volum extrem de ridicat, propagând sunetul la 360 de grade şi poate declanşa o petrecere la piscină lejer, fiind şi rezistentă la apă. O putem căra şi în bicicletă datorită designului său cilindric, iar controlul prin gesturi e binevenit.

2. Boxă portabilă JBL GO

JBL Go

Brandul JBL e binecunoscut şi apreciat pentru calitatea produselor audio pe care le oferă. Boxa portabilă JBL GO are un preţ excelent la eMAG.ro în aceste zile, de 109 lei. Recenziile sale sunt excelente la retailer, după 180 de reviewuri media notelor fiind de 4.92 din 5. Designul e inedit şi plăcut privirii, dreptunghiular şi amintind de un amplificator de chitară.

Se pot şi prelua apeluri şi toată lumea laudă lipsa de distorsionare, volumul excelent şi basul aici.

3. Boxă portabilă A+ BS4

A+ BS4

E uşor de ghicit ce ne-a atras la acest model de difuzor şi anume coloritul său fistichiu. Costă 59.99 lei la eMAG.ro şi vine cu port microSD, design elegant şi suport Bluetooth. Preia şi apelurile handsfree, având microfon integrat şi aduce şi radio FM. Culmea e că are o baterie de 1200 mAh, dublă la capacitate faţă de cea a modelului JBL de mai sus.

4. Horizon 40HL739F TV LED, 102 cm, Full HD

Horizon 40HL739F

Flanco are în aceste zile reduceri la televizoare şi cred că un TV de 102 cm la 1099 lei e un chilipir curat. E vorba despre modelul Horizon LED Full HD pe care îl vedeţi mai sus şi care aduce ieşire sunet de 12W, acustică Dolby şi slot CI+. Are 1 port USB 2.0, 2 porturi HDMI şi o garanţie tehnică pe 2 ani şi jumătate. Avem şi funcţie DVR, binevenită pentru cei ce nu au timp să fie acasă la meciurile preferate.

5. Utok U40FHD4, TV LED, 101 cm, Full HD

Utok U40FHD4

Încă un TV la preţ bun e modelul Utok de mai sus, televizor Full HD LED de 101 cm la 1099 lei la Flanco.ro. Vine cu difuzoare stereo de 14W, 2 porturi USB 2.0 şi 3 porturi HDMI. Vine cu garanţie pe 2 ani, timp de raspuns de 8.5 ms şi player multimedia integrat. Are şi slot CI+ şi SCART RGB, plus porturi component şi composite.

6. Sony 40RD450, TV LED, 102 cm, Full HD

Sony 40rd450

Sărim puţin într-o zonă mai premium de produs, cu un televizor Sony LED de 102 cm, cu rezoluţie Full HD şi preţ de 1599 lei la Flanco. Are un design elegant, cu un suport minimalist şi discret, iar tehnologia X Reality Pro oferă extra claritate, analizând fiecare cadru şi scenă. Designul e foarte subţire, astfel că televizorul încape oriunde. Suportă redare de pe stick USB, cablurile sunt ascunse discret în spate şi avem şi înregistrare direct pe HDD a emisiunilor preferate.

7. Fashion Days oferă reduceri de până la 70%

Fashion Days

Ştiu că avem şi domnişoare printre voi care stau pe Fashion Days pe tabletă sau telefon până adorm, sau domni care îşi găsesc acolo palton și galoși. Ei bine, popularul portal de cumpărături de haine împlineşte 7 ani în aceste zile şi oferă reduceri de până la 70% la sute de mii de produse. Cei care au aplicaţia de mobil au putut comanda în exclusivitate de pe 15 decembrie de la ora 20:00 produse cu reducere.

Brandurile incluse în campanie sunt Zee Lane, Pepe Jeans, Furla, Calvin Klein, Desigual şi multe altele. Discounturile se aplică la încălţăminte, îmbrăcăminte, dar şi accesorii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×