Google Pixel XL unboxing: flagship-ul Google e aici, cu Android 7.1 la pachet, identitate HTC parcă ascunsă

3.393 ori
<b>Google Pixel XL unboxing: flagship-ul Google e aici, cu Android 7.1 la pachet, identitate HTC parcă ascunsă</b>Dacă e final de an, e ploaie cu unboxing-uri şi printre ele regăsim şi ultimul flagship Google, Pixel XL. Un nou capitol pentru Google, care îl succeda pe Nexus, seria Pixel a debutat în octombrie, la pachet cu Android 7.1. Am primit Pixel XL de la un..

Dacă e final de an, e ploaie cu unboxing-uri şi printre ele regăsim şi ultimul flagship Google, Pixel XL. Un nou capitol pentru Google, care îl succeda pe Nexus, seria Pixel a debutat în octombrie, la pachet cu Android 7.1. Am primit Pixel XL de la un cititor al nostru, Cosmin Vladu, căruia îi mulţumim pentru bunăvoinţă şi îl asigurăm că ne purtăm cu mănuşi cu handsetul său. El costă 4.369 lei la QuickMobile.ro sau 3.999 lei la F64.ro.

Google Pixel XL, continutul cutiei

Acest smartphone e produs de către HTC, deşi e cam greu să ghiceşti asta uitându-te la ambalaj, sau la brandingul aplicat telefonului. Acesta este primul telefon cu Android Nougat pe care îl testăm şi un deţinător de recorduri, care a obţinut cel mai mare scor la testul foto DxOMark, cu nota 89. Revenind la unboxing totuşi, în cutie găsim încărcătorul, manualul, acul pentru SIM, un cablu USB Type-C/Type-A, un cablu USB Type-C/Type-C şi un adaptor OTG.

Google Pixel XL scos din cutie

Nu primim căşti, dar ne-am obişnuit cu asta încă de la Nexus-uri. Acest telefon se prezintă cu un display AMOLED de 5.5 inch Quad HD şi e destul de masiv la primul contact, deşi cifrele spun o altă poveste: 8.5 mm în grosime şi 168 de grame, ceea ce nu e chiar extrem. Fabricat din metal şi cu o ferestruică din sticlă în spate, terminalul e destul de solid, dar nu l-aş descrie chiar ca arătos.

Google Pixel XL Unboxing

Are puternicul procesor Snapdragon 821 la interior, garanţia future proof pe minim 2-3 ani, plus 4 GB RAM şi 32 sau 128 GB stocare. Evident, nici urmă de microSD ca la Nexus. În spate se află o cameră de 12.3 MP cu telemetru laser şi blitz dual tone, dar şi PDAF, în vreme ce în față avem o cameră de 8 MP. Primim şi port USB Type-C, scanner de amprente şi o baterie generoasă de 3.450 mAh.

Interfaţa lui Android 7.1 Nougat e destul de diferită de Marshmallow, pornind încă de la setup şi până la diferitele secţiuni ale meniurilor, zona dropdown (Quick Settings mai compacte) şi forma rotundă a iconurilor. Parcă animaţiile sunt ceva mai jucăuşe acum. Ne vom lămuri ce şi cum zilele viitoare şi revenim cu review.

Google Pixel XL, prețuri actualizate:

Google Pixel XL Unboxing

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×