Turul Magazinelor #97: Consola Nintendo Classic Mini NES la preţ redus, sistem monitorizare bebe şi sistem audio Sony de party

1.855 ori
<b>Turul Magazinelor #97: Consola Nintendo Classic Mini NES la preţ redus, sistem monitorizare bebe şi sistem audio Sony de party</b>Intrăm pe ultima sută de metri în ceea ce privește cumpărăturile de Crăciun și dacă până acum nu ați achiziționat produsele dorite, atunci trebuie să profitați de ocaziile ce vă apar în cale. În Turul Magazinelor de astăzi vă prezentăm câteva idei de

Azi e o zi axată pe divertisment, în acest tur al magazinelor, pentru că urmează o perioadă în care vom consuma şi muzică, filme şi jocuri, nu doar sarmale şi piftie. Am înţeles că e la modă acum să îţi cumperi sistemul old school Nintendo NES, dar în varianta cea nouă şi refăcută, care a ajuns şi la evoMAG.ro. Apoi am găsit şi un televizor Samsung la preţ bun, un difuzor criminal Sony şi un player HiFi excelent.

1. Consolă Nintendo Classic Mini NES

Forbes are un articol despre cât de greu e să obţii aşa ceva, iar consola aceasta reeditată a ajuns şi la evoMAG.ro printr-un miracol. E la reducere în aceste zile, costând 399 lei şi vine cu 30 de jocuri la pachet. Vine şi cu controllere şi cu nepreţuita nostalgie de a juca Kirby's Adventure, Donkey Kong, Pacman, Metroid sau Super Mario Bros, aşa cum au fost create pentru a fi jucate, pe NES, care debuta in 1983.  

Putem face imaginea să arate ca pe vremuri, cu un filtru CRT şi avem şi opţiune 4:3. Fiecare pixel e un pătrat perfect, astfel încât vom vedea jocurile aşa cum au fost menite. Atenţie, jocurile de la pachet sunt tare grele, nu ca titlurile din ziua de azi.

2. Televizor LED Samsung 32" (80 cm) LV32F390FE, Full HD

Samsung LV32F390FE

Televizorul acesta e atât de bun ca raport calitate-pret, încât aproape că nu îmi vine să cred. Pentru început 1.299 lei nu sună rău deloc pentru un TV de 80 cm Full HD. Apoi afli că are ecran curbat şi e super slim şi zici WOW o dată, apoi afli că are şi slot CI+ şi că vine şi cu 3 cadouri la pachet: SIM Orange Prepay, 8 GB Internet 4G, voucher de călătorie de 100 lei prin Happy Tour şi un purceluş norocos Momki. Deci WOW de 2 ori.

Televizorul are două difuzoare de 5W, contrast de 3000:1 şi panou LED.

3. Sistem monitorizare video pentru bebeluşi Mappy VBM-7100

Mappy

Dacă vreţi să fiţi cu ochii pe cel mic atunci când sunteţi la masa de Crăciun cu rudele cele în vârstă, care sting porcul cu şpriţ, atunci aveţi nevoie de un baby monitor. Acest sistem de monitorizare video pentru bebeluşi de la eMAG.ro costă 219 lei, după o reducere semnificativă la eMAG.ro. Vă permite să comunicaţi cu cel mic la o distanţă de pană la 260 metri şi să auziţi toate sunetele sale, dar și să îl vedeți. Există şi monitorizare pentru temperatură, night vision şi cântece de leagăn.

4. Sistem audio SONY GTK-XB7L Party Music

SONY GTK-XB7L

Atunci când vezi că o boxă care îţi ajunge până la genunchi se comportă ca un sistem audio de multiple difuzoare, ştii că ai un produs Sony de calitate în faţă. El costă 1249 lei la Media Galaxy şi face deranj la vecini cu siguranţă, în această perioadă a petrecerilor. Are mâner de transport şi design cu o singură incintă. Poate reda muzica via USB, are funcţie de Extra Bass şi suport Bluetooth şi NFC.

Vine şi cu efecte DJ, afişaj LED şi atenţie căci nu e mică deloc boxa, la 12 kg în greutate.

5. Mini XDUOO X3 HI-FI Music Player

Mini XDUOO X3

Rămânem în aceeaşi zonă a playbackului muzical "de fiţe" cu un player HiFi care la Sony ar costa 1000 de euro, dar în acest caz costă 110 dolari. Playerul e de tip 24 bit lossless, are design elegant şi îl găsiţi la TomTop.com. Operează pe Linux, are baterie de 1500 mAh, ecran OLED şi e fabricat din aluminiu. Se încarcă în 2 ore şi oferă 8 ore de playback, plus suport pentru foarte multe formaturi audio: DSD, APE, FLAC,WAV, AIFF, ALAC, WMA, MP3,ACC, OGG.

O veste bună e că poate opera cu 2 carduri TF/microSD de până la 128 GB, iar acest model foarte portabil de player media cântăreşte doar 100 de grame.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×