(P) Ai 15 minute să îţi încarci telefonul inainte de shoppingul de Craciun! Ce faci?

2.422 ori
<b>(P) Ai 15 minute să îţi încarci telefonul inainte de shoppingul de Craciun! Ce faci?</b>În perioada sărbătorilor de iarnă lumea devine foarte presată de timp şi deadline-urile de la muncă sunt înlocuite cu deadline-urile legate de cadouri, de găsit cel mai frumos brad, porc, păpuşă Barbie sau consolă de jocuri. Şi cum suntem mereu pe fugă..

În perioada sărbătorilor de iarnă lumea devine foarte presată de timp şi deadline-urile de la muncă sunt înlocuite cu deadline-urile legate de cadouri, de găsit cel mai frumos brad, porc, păpuşă Barbie sau consolă de jocuri. Şi cum suntem mereu pe fugă cel mai sacrificat e smartphone-ul, pe care uitam să îl punem la încărcat. În cazul lui Huawei P9 din fericire o încărcare scurtă e de ajuns...

Imaginaţi-vă scenariul din acel film celebru cu Arnold, în care caută păpuşa Turbo Man pentru fiul său, doar că aplicată în 2016, la pachet cu aglomeraţia din Bucureşti şi cu mânuţele hulpave de cumpărători pofticioşi. Imaginaţi-vă că e dimineaţă târziu, ora 11:00, în prima zi de concediu şi în acelaşi timp ultima zi în care puteţi lua cadou. În cele 15 minute când vă bărbieriţi, faceţi duş şi vă îmbrăcaţi aveţi timp să încărcaţi un singur gadget, pentru că e singurul pe care sunteţi sigur că îl veţi încărca rapid.

Huawei P9, vine cu quick charger la pachet şi ajunge la 35% baterie în 15 minute.

E Huawei P9, care vine cu quick charger la pachet şi ajunge la 35% baterie în 15 minute. Dacă aţi fi avut 2 ore l-aţi fi încărcat complet, dar Turbo Man nu aşteaptă. Dacă mai aveţi de încărcat şi vreun laptop sau tabletă situaţia e disperată, dar Huawei P9 vă ajuta şi cu 5 minute de încărcare, pentru că la testul nostru o astfel de alimentare ne-a oferit 15% baterie, destul cât să facem 40 de fotografii să îi arătăm celui mic sau nevestei cadoul "ăla", "ba nu ăla", "dar stai de fapt acela", "ba nu primul era cel bun" pe Whatsapp, plus apeluri de vreo oră şi ceva navigare pe Internet.

La finalul acestei goane care ne sacrifică timpul şi pe cel de încărcare a telefonului vom putea totuşi să punem terminalul deoaparte şi să ne bucurăm de linişte, aşa cum ne şi recomandă virala reclamă Huawei, în care e pus deoparte telefonul. Deocamdată alergăm ca Usain Bolt spre magazine, iar volţii spre unitatea pe Litiu de la interiorul lui P9 aleargă şi ei, în 15 minute, cât alţii în jumătate de oră sau mai mult.

Cel mai bun preț pentru Huawei P9 îl puteți afla de pe Compari.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×