Camera video de supraveghere numită KKMoon TP-C49T costă doar 39.99 dolari la TomTop

667 ori
<b>Camera video de supraveghere numită KKMoon TP-C49T costă doar 39.99 dolari la TomTop</b>În aceste zile cei de la TomTop.com au și o promoție pentru camera video de supraveghere KKMoon TP-C549T - dispozitiv util pentru cei care vor să beneficieze de un plus la capitolul siguranță. Această cameră costă acum 39.99 dolari și ne aduce

Cei interesați de capitolul siguranță la interiorul casei pot alege achiziția unei camere video de supraveghere precum este cazul acestui model de mai jos intitulat KKMoon TP-C549T. Camera de față este subiectul unei campanii de vânzări flash pe care retailerul chinez TomTop.com o organizează în aceste zile și care aduce 50 unități la prețul special de doar 39.99 dolari ~ adică undeva la 150 lei aproximativ.

Camera video supraveghere

Produsul filmează la rezoluție Full HD 1920 x 1080 pixeli și printre funcțiile mai deosebite ce ni se pun la dispoziție avem monitorizarea audio, sistemul de iluminare pe bază de LED-uri ce asigură filmarea și pe timpul nopții, respectiv funcția de detectare a mișcării.

Camera video supraveghere

Se oferă aici și suport pentru carduri microSD, conectivitate Wi-Fi, posibilitatea de creare a unor conturi multiple și cea de compresie a materialelor video în format H.264. Camera video de aici aduce un senzor CMOS, un port Ethernet și funcția de rotire la un unghi maxim de 120 grade. Streaming-ul live poate fi urmărit de maxim 4 persoane simultan ce folosesc dispozitive diferite și există aici și o aplicație dedicată.

Camera video supraveghere

Este o cameră perfectă pentru cei care doresc să știe ce se întâmplă în permanență în casa lor cât timp sunt plecați la serviciu sau în concediu și la fel de bine poate fi utilizată și pe post de monitor pentru bebeluși. Prețul este de 39.99 dolari și o puteți găsi acum în oferta TomTop.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×