[UPDATE - 19:59 16.10.2017] Un magazin partener eMAG Marketplace are reduceri foarte atractive pentru produsele comercializate; Galaxy S7 siligat la 1.476 lei

8.080 ori
<b>[UPDATE - 19:59 16.10.2017] Un magazin partener eMAG Marketplace are reduceri foarte atractive pentru produsele comercializate; Galaxy S7 siligat la 1.476 lei</b>Prin intermediul unui pont oferit de către un cititor Mobilissimo aflăm astăzi faptul că unul dintre magazinele partenere eMAG ce își vinde produsele pe site-ul eMAG.ro oferă în aceste momente prețuri speciale la o serie de produse. Printre ele

[UPDATE - 19:59 16.10.2017] - Am aflat dintr-o discuţie purtată pe Twitter cu un cititor ce a comandat nişte produse de la LIPTAK WEBTELEKOM la reducere - dar observăm că şi în comentarii se confirmă informaţiile, astfel, din câte se pare, toate comenzile au fost anulate şi se va trece la compensarea celor păcăliţi cu suma de 100 de lei, urmând ca cei care au efectuat deja plata, să li se restituie banii. În continuare aşteptăm informaţii oficiale în scris de la eMAG şi sperăm să le primim cât mai rapid. Neoficial, am aflat că proprietarul LIPTAK WEBTELEKOM se numeşte Liptak Răzvan Ionel, este născut pe 27 decembrie 1996 și este originar din Pecica, judeţul Arad. Firma pe care a înfiinţat-o oferă servicii de hosting, iar certificatul de înregistrare fiscală pentru firma în cauză a fost eliberat în acest an pe data de 27 martie. Persoana, din câte putem observa în comentarii, a postat un anunţ pe OLX în care vinde afacerea. Acesta are de asemenea şi un cont de Facebook şi poate fi contactat la această adresă.

[UPDATE - 14:13 16.10.2017] - Am solicitat oficial informații din partea eMAG în legătură cu comenzile plasate, iar PR-ul acestora ne-a răspuns, promițând că vor reveni cu un răspuns. Urmează deci să aflăm (sperăm cât mai curând) ce se va întâmla cu comenzile voastre!

[UPDATE - 23:35 14.10.2017] - Am reușit să luăm legătura cu LIPTAK WEBTELEKOM, ba chiar ne-au răspuns prompt! Ne-au explicat că delistarea este temporară, iar luni vor reveni pe eMAG Marketplace. La întrebarea noastră legat de „dacă se vor livra comenzile deja plasate”, aceştia au răspuns fără echivoc, spunând că ele vor fi livrate tuturor clienţilor.

Iată și un fragment din converația avută pe chat:

Am reușit să luăm legătura cu LIPTAK WEBTELEKOM, ba chiar ne-au răspuns prompt! Ne-au explicat că delistarea este temporară, iar luni vor reveni pe eMAG Marketplace. La întrebarea noastră legat de „dacă se vor livra comenzile deja plasate”, aceştia au fost fără răspuns fără echivoc, spunând că ele vor fi livrate tuturor clienţilor.

[UPDATE - 23:15 14.10.2017] - Din câte se pare, produsele magazinului LIPTAK WEBTELEKOM au fost retrase de la afișare de pe eMAG Marketplace. Încercăm să aflăm ce se va întâmpla cu comenzile deja plasate și revenim cu informații!

Un pont primit la adresa redacției noastre ne dezvăluie că un magazin partener eMAG ce își comercializează produsele în platforma eMAG Marketplace oferă în acest moment reduceri foarte atractive la o gamă largă de dispozitive. Este vorba despre LIPTAK WEBTELEKOM și printre aceste produse avem SSD-uri cu prețuri mici, smartphone-uri și chiar laptop-uri care se prezintă bine la nivel de dotări.

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 este unul dintre telefoanele listate, handset vândut în varianta sigilată la prețul de 1.476 lei în acest moment pe eMAG.ro. Vine alături de 24 luni garanție și aflați că livrarea sa este gratis. Modelul prezent în cazul de față este cel auriu cu 32 GB de stocare flash. Nu știm câte unități sunt disponibile, așa că ar trebui să vă grăbiți dacă doriți să puneți mâna pe unul.

asus

În al doilea rând ne-a atras atenția și laptop-ul ASUS A550VX-XX326D care este vândut acum pentru suma de 1.980 lei. Vine cu display de 15.6 inch, procesor quad-core Intel Core i7-6700HQ, 4 GB RAM, 1 TB de stocare și cu soluția grafică GTX 950M cu 2 GB memorie. Este potrivit pentru task-urile de zi cu zi, dar se descurcă bine și în gaming.

Toate produsele vândute de LIPTAK WEBTELEKOM pe eMAG în acest moment pot fi găsite aici! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×