Weekend-ul aduce reduceri pentru produsele Samsung comercializate de QuickMobile; Note 5 la 1.749 lei!

1.783 ori
<b>Weekend-ul aduce reduceri pentru produsele Samsung comercializate de QuickMobile; Note 5 la 1.749 lei!</b>În acest weekend la QuickMobile avem parte de reduceri speciale pentru o serie de produse selecționate, printre acestea numărându-se smartphone-uri mid-range și high-end, dar și o tabletă cu diagonală generoasă pe care o puteți achiziționa

Cei de la QuickMobile vin în acest weekend cu o promoție specială de reduceri asociată produselor Samsung, pe lista retailerului aflându-se smartphone-uri interesante și o tabletă cu diagonală generoasă. Sunt incluse atât modele cu prețuri foarte accesibile și dotări mid-range, dar și terminale mobile ce impresionează printr-un pachet hardware de top și prin funcții avansate de productivitate.

Samsung Galaxy Note 5

Printre acestea îl avem și pe Samsung Galaxy Note 5, un phablet al cărui preț ajunge la 1.749 lei în aceste zile și care vine echipat cu un stylus S-Pen. Aduce procesorul Exynos 7420 la interior, 4 GB RAM și un display de 5.7 inch cu rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli. Cu toate că suntem pe cale să îl întâmpinăm pe Note 8, acest terminal de față încă reprezintă o achiziție solidă de luat în calcul pentru iubitorii de phablet-uri.

Samsung Galaxy Tab S2

După cum specificam mai sus, există și alte reduceri în oferta QuickMobile de weekend, precum tableta Samsung Galaxy Tab S2 care în varianta cu display de 9.7 inch poate fi achiziționată la suma de 2.149 lei. Talia de numai 5.6 mm impresionează din start și performanța este una de top. Iată și alte reduceri Samsung:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×