Microsoft prezintă un demo al lui Fluent Design pentru Windows 10, cu tot cu schimbările sale estetice (Video)

1.869 ori
<b>Microsoft prezintă un demo al lui Fluent Design pentru Windows 10, cu tot cu schimbările sale estetice (Video)</b>În perioada următoare se așteaptă și debutul lui Fluent Design pe Windows 10, un nou limbaj de design care ne va aduce modificări destul de notabile. Astăzi cei de la Microsoft decid să ne prezinte un demo pentru această introducere nouă și descoperim

În primăvara acestui an aflam că Microsoft doreşte să implementeze o nouă abordare vizuală pe platformele sale software, sub numele de Fluent Design System. Azi vedem o prezentare video pentru acel UI, care ar trebui să sosească odată cu următorul mare update Windows 10.

Windows 10

Schimbările sunt subtile şi în continuarea şi prelungirea a ceea ce oferea deja Metro UI cu ani buni în urmă. Microsoft trebuie să dea răspunsul la Material Design de pe produsele Google şi la Skeumorphic design de la Apple, care activează deja de ani buni. Fluent Design pariază mult pe tridimensionalitate, transparenţă şi efecte speciale de blur, ce aduc puţin cu Windows Vista.

Windows 10

Remarcaţi şi că în noul clip de prezentare de mai jos se pariază mult pe acel stylus şi pe produse Surface. Noul UI se va regăsi atât pe Windows 10 odată cu release-ul Redstone 4, care ar trebui să vină în martie la anul, cât şi pe aplicaţii şi servicii MS de pe iOS şi Android. Totul va fi mai luminos, mai deschis la culoare, animat şi transparent.

Senzaţia va fi una de mişcare în vreme ce navigaţi prin meniuri. Odată cu Redstone 4 va mai veni şi funcţia Cortana Collections, care va reţine obiceiurile de browsing şi vă va ajuta cu extra informaţii în funcţie de ele. Mă aştept să văd influenţe de fluent design şi în meniurile de pe consolele Xbox şi în cele asociate produselor Mixed Reality.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×