Xiaomi Qicycle TDR01Z este o bicicletă electrică și pliabilă ideală pentru oraș; Acum la reducere pe TomTop

1.233 ori
<b>Xiaomi Qicycle TDR01Z este o bicicletă electrică și pliabilă ideală pentru oraș; Acum la reducere pe TomTop</b>Bicicletele electrice au început să fie din ce în ce mai populare, produse folosite atât pentru recreere și plimbare, cât și pentru transport rapid dintr-un punct în altul. Chiar astăzi avem pentru voi o recomandare din această categorie

În ultimul an și bicicletele electrice au început să prindă la public, dispozitive folosite atât pentru recreere cât și pentru transportul rapid dintr-un punct în altul - fiind utile chiar și în orașe aglomerate. Un asemenea model vă prezentăm astăzi din partea Xiaomi și anume bicicleta numită QUICKYCLE TDR01Z care în această perioadă primește o reducere specială din partea TomTop sub formă de cod promo!

Xiaomi Qicycle TDR01Z

Modelul pe care îl vedeți în imaginile de față vine echipat cu un motor de 250W capabil să ofere o viteză maximă de 20 km/h, ceea ce este ideal pentru călătoria în siguranță. Avem parte de o baterie Li-Ion 208.8Wh care potrivit producătorului oferă autonomie de până la 45 km și care se va încărca complet într-un interval de aproximativ 3 ore.

Xiaomi Qicycle TDR01Z

Suportă o greutate maximă de 100 kg și ne aduce roți de 16 inch, un cadru din aliaj de aluminiu și un ecran TFT de 1.8 inch pe care vom vedea informații cu privire la viteză, autonomie și alte date importante precum forța de pedalare, sau numărul de calorii consumate. 

Xiaomi Qicycle TDR01Z

Bicicleta Xiaomi Qicycle TDR01Z dispune și de conectivitate Bluetooth pentru conectarea la smartphone și sincronizarea datelor și avem și iluminare LED pentru o călătorie mai sigură noaptea. Se pliază rapid și în varianta de față vine pe negru. Prețul este de 899.99 dolari în acest moment, dar la folosirea codului promo TK9246 primiți o reducere de 70 dolari.

Vestea bună este că bicicleta se livrează direct din depozitul european al retailerului aflat în Germania, astfel că scăpăm de plata TVA-ului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×