Xiaomi Redmi Note 7 este scos din cutie! Aflăm cu ce accesorii sosește și cât costă pe GeekBuying

5.685 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 7 este scos din cutie! Aflăm cu ce accesorii sosește și cât costă pe GeekBuying</b>Printre cele mai notabile lansări din zona smartphone la început de an îl avem și pe Xiaomi Redmi Note 7, telefon anunțat în urmă cu doar două zile care ne-a atras atenția prin design-ul său arătos, camera de 48 megapixeli oferită la pachet

Printre cele mai notabile lansări din zona smartphone la început de an îl avem și pe Xiaomi Redmi Note 7, telefon anunțat în urmă cu doar două zile care ne-a atras atenția prin design-ul său arătos, camera de 48 megapixeli oferită la pachet, dar și prin celelalte dotări hardware ale sale. Astăzi sosesc primele materiale video, sau mai bine zis primul unboxing care a fost realizat de către retailerul chnez GeekBuying.

Xiaomi Redmi Note 7

Sărind peste engleza vorbită în acest clip, vedem pentru început cu ce accesorii sosește telefonul în cutie: husă transparentă din silicon, cablu USB Type-C și încărcător. GeekBuying spune că în materie de look acest telefon seamănă mult cu Xiaomi Mi Play, oferind acel decupaj de tip "picătură" în zona superioară a ecranului ce găzduiește camera selfie.

Xiaomi Redmi Note 7

Construcția este una premium și avem panou spate din sticlă, respectiv ramă metalică la mijloc. Tot în spate se află și scanner-ul de amprente și camera duală cu senzor principal de 48 megapixeli și senzor secundar de 5 megapixeli ce va fi utilizat pentru captura de tip bokeh. Se pot realiza fotografii reușite de 48 mpx în condiții de iluminare bună, sau imagini de 12 megapixeli detaliate folosind tehnologia "pixel binning".

Xiaomi Redmi Note 7

În cadrul clipului vedem și o serie de mostre foto reușite ce au fost realizate în diferite condiții de iluminare. Se mai vorbește și despre ecranul de 6.3 inch cu rezoluție FHD+, dar și despre generoasa baterie de 4000 mAh de la interior. Telefonul are port USB-C, jack audio chiar, cât și emițător infraroșu.

Xiaomi Redmi Note 7 este per total un smartphone foarte interesant, unul pe care GeekBuying îl listează deja pe site la prețuri ce pornesc de la 196 euro pentru varianta cu 3 GB RAM. Momentan telefonul este la stadiul "Arrival Notice", dar curând se va da startul precomenzilor! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×