Acer Aspire Switch 12 S: Benchmark-uri duble faţă de un model cu CPU Intel Atom

634 ori
<b>Acer Aspire Switch 12 S: Benchmark-uri duble faţă de un model cu CPU Intel Atom</b>Acer Aspire Switch 12S se prezintă în faţa unui juriu foarte dur, pentru că noi ne aşteptăm ca o tabletă de 1000 de dolari să aibă un procesor Core i3 măcar. Primim un Core m3 din generaţie Skylake, pe care l-am pus la treabă în benchmark-uri totuşi. El e

Acer Aspire Switch 12 S se prezintă în faţa unui juriu foarte dur, pentru că noi ne aşteptăm ca o tabletă de 1000 de dolari să aibă un procesor Core i3 măcar. Primim un Core m3 din generaţie Skylake, pe care l-am pus la treabă în benchmark-uri totuşi. El e ajutat de 4 GB RAM LPDDR3 şi 128 sau 256 GB stocare SSD.

Terminalul are şi slot microSD şi funcţionarea sa e net mai lina decât cea a ultimelor tablete mari din China pe care le-am testat. Nu am avut lag la navigarea în meniuri, la deschiderea aplicaţiilor sau în general la utilizarea lui Windows 10. Jocurile au rulat fără probleme şi mă refer aici la Riptide GP 2, joc benchmark până în această vară când a venit Riptide GP Renegade, dar el nu a ajuns în Windows Store încă.

În testul GFXBench am atins dublul rezultatelor obţinute de un model cu CPU Intel Atom, precum ASUS Transformer Book T100 Chi să zicem. Din păcate AnTuTu şi 3DMark nu au vrut să ruleze, primul chiar resetând tableta. O veste bună e că testul de viteză al SSD-ului a adus rezultate excelente: viteza de citire de 418 Mbps şi de scriere de 133 Mbps.

În Relative Bench avem un scor de 4135 puncte, adică mai mult decât dublu faţă de ASUS Transformer T100 Chi. În Sunspider avem un rezultat excelent de 122 puncte, care face Microsoft Edge să sară şi peste Safari. Performanţa e bună şi temperatura e OK, cel puţin aşa se simte la atingerea device-ului după sesiuni de gaming şi lucru cu grafică 3D.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×