Acer Aspire Switch 12 S: OS, UI, aplicaţii tipice pentru un laptop cu Windows 10

741 ori
<b>Acer Aspire Switch 12 S: OS, UI, aplicaţii tipice pentru un laptop cu Windows 10</b>Acer Aspire Switch 12 S oferă fix aceeaşi experienţă ca un laptop la nivel de software, aducând un Windows 10 Home familiar. Asta înseamnă că putem folosi Cortana, Skype şi Office după cum ne-am obişnuit pe terminale similare.

Acer Aspire Switch 12 S oferă fix aceeaşi experienţă ca un laptop la nivel de software, aducând un Windows 10 Home familiar. Asta înseamnă că putem folosi Cortana, Skype şi Office după cum ne-am obişnuit pe terminale similare.

Avem totuşi şi câteva extra-uri, precum aplicaţiile Intel RealSense pe care le putem descărca, pentru a face captură 3D. Există şi un magazin dedicat de aplicaţii Acer, Acer Explorer, dar şi un 3D Builder, în care lucrăm cu obiecte şi grafică 3D, putând chiar importa capturile noastre. Putem crea şi obiecte 3D numai bune de scos la imprimantă, reconfirmând statutul de produs de nişa al tabletei cu accent pe industria printării 3D, a modei şi a altora asemenea.

La pachet mai găsim şi aplicaţia Sway, care face parte din pachetul Office şi e un fel de PowerPoint cu elemente online, tweeturi şi zona de embed. Cât despre lucrul cu tastatura, ea are butoane moi, bune mai degrabă pentru scris decât pentru gaming, se iluminează când o utilizăm şi permite tastarea rapidă. Primim şi trackpad generos, iar terminalul vine şi cu suport pentru stylus.

Windows 10 mai înseamnă şi acces la Windows Store, aplicaţii x86, multi desktop, foldere şi puterea unui OS desktop.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×