Teclast TBook 16 Pro: OS, UI, aplicaţii dual boot, cu Android 5.1/Windows 10, opţiuni clasice

927 ori
<b>Teclast TBook 16 Pro: OS, UI, aplicaţii dual boot, cu Android 5.1/Windows 10, opţiuni clasice</b>În afară de tabletele care mai experimentează cu câte un Remix OS, putem spune că toate modelele dual boot din China cu procesor Cherry Trail şi sistem dual boot sunt cam la fel la software. Teclast TBook 16 Pro nu se abate de la regulă şi propune o..

În afară de tabletele care mai experimentează cu câte un Remix OS, putem spune că toate modelele dual boot din China cu procesor Cherry Trail şi sistem dual boot sunt cam la fel la software. Teclast TBook 16 Pro nu se abate de la regulă şi propune o combinaţie de Android 5.1 şi Windows 10, detaliată mai jos.

Lollipop rulează în versiunea stock aici, în mare, dar primeşte extra şi o mulţime de butoane virtuale, precum cel de screenshot, cele de volum sau unul de meniu contextual chiar. Widget-urile sunt cele stock, multitasking-ul e pe bază de carusel, iar porţiunea dropdown afişează notificări şi Quick Settings. Aplicaţiile preinstalate includ Baidu şi CleanMaster, dar şi IFeng News şi câteva chinezării de care nu am auzit. Din fericire majoritatea sunt dezinstalabile.

GĂSIȚI AICI CÂTEVA GALERII FOTO CU DISPOZITIVUL

Trebuie să spun şi că Teclast TBook 16 Pro are cea mai rapidă schimbare de OS văzută de mine, atât de la Android la Windows, cât şi viceversa, ceea ce e de admirat. Şi când spun rapidă mă gândesc mai ales în comparaţie cu ultimele modele dual boot testate de noi. Pe Windows 10 experienţă e tipică, cu instalare de aplicaţii x86, mod tableta care ne duce la un UI stil Windows 8.1 şi prezenţa lui Cortana şi Office la bord.

Avem şi Skype şi folosim tastatura fizică pentru extra productivitate în Word sau Excel. Tastatura e comodă şi butoanele oferă feedback bun, iar trackpad-ul e cam prea aderent pentru mişcări line. Parcă nici Win 10 nu se mişcă aşa lent pe acest model precum făcea pe precedentele, sau ne-am obişnuit noi cu lentoarea.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×