Samsung Galaxy J3 (2016) este unul dintre cele mai bine vândute terminale la Orange; iată ce preț poartă acest entry-level!

3.602 ori
<b>Samsung Galaxy J3 (2016) este unul dintre cele mai bine vândute terminale la Orange; iată ce preț poartă acest entry-level!</b>Printre cele mai populare smartphone-uri ca vânzări din oferta Orange România avem și smartphone-ul Samsung Galaxy J3 (2016), telefon care reprezintă alegerea numărul 1 a clienților. Acest produs este disponibil atât la liber, cât și la abonament

Printre noi există și persoane care vor să se bucure de experiența unui smartphone fără a cheltui o grămadă de bani, utilizatori ce nu au nevoie funcții impresionante și nici un camera-phone în buzunar. Fix pentru această categorie de clienți au fost create modelele entry-level precum Samsung Galaxy J3 (2016), un telefon care în acest moment se află pe primul loc în topul celor mai bine vândute smartphone-uri din oferta Orange.

Samsung Galaxy J3 2016

Un lucru ce contribuie la această popularitate este și prețul accesibil atât la achiziția produsului la liber, cât și la abonament. Dacă decideți să cumpărați produsul cu banii jos atunci veți plăti 129 euro. Cât despre achiziția telefonului alături de un contract de voce și date, atunci suma inițială de plată este cu mult mai mică, aceasta fiind cuprinsă între 0 și 65 euro în funcție de planul tarifar pentru care veți opta.

 Preț telefon Cost abonament lunar
Orange ME 8 49 eur8 eur
Orange ME 1129 eur11 eur
Orange ME 14 15 eur14 eur

Mai sus aveți și câteva dintre prețurile actuale practicate pentru smartphone la abonament și aflați că în materie de dotări hardware, acesta sosește cu display HD de 5 inch, procesor quad-core, 1.5 GB memorie RAM, 8 GB de stocare flash și slot microSD. Avem o cameră frontală de 5 megapixeli, un senzor principal de 8 megapixeli, conectivitate 4G LTE și o baterie destul de interesantă de 2600 mAh.

Îl găsiți pe Samsung Galaxy J3 (2016) în oferta Orange România!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×