Acer Switch 3: OS, UI, aplicaţii cu Windows 10 Pro ca stema a productivităţii

Autor:  | Publicat în:  Acer 559 ori
<b>Acer Switch 3: OS, UI, aplicaţii cu Windows 10 Pro ca stema a productivităţii</b>Ştiu că am repetat până la astenizare faptul că Acer Switch 3 are dotările şi alura unui Chromebook, doar că vine cu design de Surface Pro şi Windows 10 Pro. Acum ne ocupăm de aspectul software, deci hai să trecem la treabă.

Ştiu că am repetat până la astenizare faptul că Acer Switch 3 are dotările şi alura unui Chromebook, doar că vine cu design de Surface Pro şi Windows 10 Pro. Acum ne ocupăm de aspectul software, deci hai să trecem la treabă.

Primim la pachet Office 365 gratuit pentru o lună şi Norton Security tot inclus. Avem şi Tablet Mode şi un mod de utilizare laptop, cel clasic Windows 10, cu foldere şi fişiere .EXE. Jonglăm cu desktopuri, putem conecta şi un mouse dacă vrem şi tastatură o avem deja conectată magnetic. Cortana e la posturi, iar în recenzie v-am prezentat Office, Excel şi Paint 3D în acţiune.

Este experiență tipică Windows 10, pe care am avea-o şi pe un laptop, cu marele plus al ecranului touch şi al suportului Windows Ink. Cine este redactor, vlogger, blogger, student său elev va găsi utilitate acestui produs. Cine vrea un Photoshop mai nou, editare video şi sarcini mai complexe, are măcar nevoie de un Core m3, dacă nu chiar mai bine de atât.

Am remarcat că Windows Store a început să se mişte la capitolul aplicaţii şi mai ales jocuri, cu câteva titluri premium acolo, ba chiar unele high end din seria Halo sau preluate de pe Xbox. Just Windows!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×